Novi Hyundai modeli na tržištu Srbije

Budući da je Car Show otkazan, Hyundai Srbija predstavlja nove modele na tržištu Srbije, Sonatu, Venue i Kona hybrid u salonu u Beogradu i na svojim online kanalima. Novi modeli, svaki u svom segmentu, donose inovacije na polju bezbednosti, udobnosti i dizajna.

U segmentu limuzina, ponosno predstavljamo novitet- Sonatu. Ono što ovaj model drži na visokoj poziciji u klasi je izuzetan komfor i bezbednost bez premca, jer Sonata ispunjava, a u mnogim slučajevima čak prevazilazi, najstrože standarde testiranja bezbednosti koji se sprovode u svetu.

Kada su u pitanju SUV modeli, predstavljamo tržištu novi Venue, ekonomični urbani model, koji zbog izuzetno atraktivnog dizajna, raspoloživih boja i samog koncepta vozila, predstavlja jedinstven spoj stilizovanog i sportskog modela, a koji pored odličnog “snalaženja” u gradu može biti adekvatan saputnik i za duže vožnje.

Ono što globalno predstavlja naš najznačajniji strateški pravac je razvoj hibridnih i električnih vozila. Najnoviji model u ovoj klasi automobila, dostupan na našem tržištu, je KONA Hybrid, koji kombinuje moderan dizajn sa izuzetnom efikasnošću u potrošnji goriva (3.9l/100km), a sve to bez punjenja baterije i menjanja ustaljenih vozačkih navika.

Detaljnije informacije o ovim i svim ostalim modelima iz Hyundai ponude možete pronaći na našem veb sajtu i društvenim mrežama.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.