Hyundai Podcast - Are we there yet?

Andreas Kristof Hofman iz Hyundaija govori o novoj eri elektrifikacije.

• Hyundai je objavio treću epizodu svog novog podkasta, Are we there yet?
• Suzi Perri razgovara sa Andreas Kristof Hofman, potpredsednikom za marketing i proizvode kompanije Hyundai Motor Europe
• Hofman govori o važnosti dizajna automobila, novog brenda IONIQ i budućnosti elektrificirane mobilnosti

Offenbach, 26. marta 2021. - Objavljena je treća epizoda novog podcasta Hyundai Motor Company-a „Are we there yet?“. Pod nazivom „Nova era elektrifikacije“, u kojem govori potpredsednik marketinga i proizvoda kompanije Hyundai Motor Europe, Andreas Kristof Hofman.

Are we there yet? je novi dvonedeljni podcast pod vodstvom Motorsporta i tehnološke voditeljke Suzi Perri, koja sa gostima iz Hyundai-a odlazi iza kulisa kako bi razgovarala o najnovijim dostignućima brenda i budućnosti mobilnosti.
U trećoj epizodi Hofman deli uvide o ključnoj ulozi koju automobilski dizajn igra u odlukama o kupovini na različitim tržištima, kao i o tome kako bi Hyundaijev novi brend IONIQ, mogao stvoriti skok ka elektro-mobilnosti za glavne kupce automobila.
Hofman takođe govori o inovativnoj kompanijinoj novoj električnoj globalnoj modularnoj platformi (E-GMP) za električna vozila. Ovom tehnologijom Hyundai Motor Group čini značajne korake ka promeni načina na koji potrošači gledaju na elektrifikaciju i razvoj električnih vozila.

„E-GMP (nudi) pristup usredsređen na čoveka i uvešće nas u novu eru elektrifikacije. Danas su najveći razlozi koji sprečavaju kupce da kupuju električna vozila anksioznost dometa i nedostatak infrastrukture za punjenje. E-GMP-om pokušavamo da poboljšamo domet i uvedemo mogućnosti brzog punjenja. E-GMP će revolucionirati iskustvo kupaca, a osnovna konfiguracija će ostvariti visok nivo pogodnosti, udobnosti, performansi i sigurnosti. Ova platforma nam daje mogućnost da potpuno drugačije razmišljamo o tome kako bi mogla izgledati buduća mobilnost. “

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.