Hyundai Porodični dan

U subotu 25.05. organizovali smo još jedan Hyundai Porodični dan u Hyundai Centru na Novom Beogradu. Posetioci su imali priliku da testiraju neke od naših modela i dobiju poklon. Pored test vožnji, organizovali smo besplatne kontrolne preglede, procenu vozila i zamenu po sistemu “staro za novo” bilo kojeg brenda za novi Hyundai, kao i popust na originalne rezevne delove, originalnu dodatnu opremu i uslugu servisa. Obezbedili smo specijalne cene za nove modele i zabavni sadržaj za decu i odrasle.

Svi posetioci su dobili na poklon besplatni kontrolni pregled vozila. Ovaj pregled pokriva proveru vozila u 13 osnovnih tačaka koje su ključne za ispravnost i bezbednost.

Posetioci su mogli da iskoriste ovaj trenutak da upoznaju aktuelne Hyundai novitete kroz test vožnje koje pružaju sjajan doživljaj.

Fotografije u galeriji odslikavaju atmosferu i govore o tome da je najbolji provod zagarantovan sa Hyundai-jem, jer uvek vlada sjajna energija i dobra zabava, kako za odrasle tako i za mališane. Tako je bilo i ovog vikenda.

Hvala svima koji su nas posetili i doprineli zabavi i druženju.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.