Hyundai Srbija i Nenad Jezdić zejedno na razvoju ekološke svesti i povratku prirodi

Hyundai Srbija, kompanija koja je u javnosti već dugo poznata, ne samo kao ovlašćeni distributer HYUNDAI brenda, već, i po tome što pomno prati i aktivno učestvuje u većini aktuelnih društveno odgovornih, sportskih i kulturnih događaja, u ulozi promotera zdravog i aktivnog načina života i ekologije veliku podršku je dobila angažovanjem sjajnog glumca Nenada Jezdića. Trajno globalno opredeljenje Hyundai Motor usmereno je na kvalitetno provedeno vreme, porodične vrednosti, povratak prirodi i razvoj ekološke svesti. Hyundai Srbija je pre nekoliko godina prepoznala ove vrednosti u našem poznatom glumcu Nenadu Jezdiću i njegovom predanom zalaganju za povratak prirodi, selu i ljudskim vrednostima. Ova saradnja je doprinela prepoznatljivosti dugoročnog opredeljenja kompanije i učvrstila potrebu da se nastavi sa projektima koji podržavaju zajedničke vrednosti.

Prvi projekat je započeo videom za hybridni model Tucson, a nastavak se odnosi na inovativni, Svetski automobil godine, potpuno električni IONIQ 5.



Hyundai Srbija i Nenad Jezdić zejedno na razvoju ekološke svesti i povratku prirodi

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.