Hyundai Srbija na Međunarodnom sajmu automobila u znaku novih tehnologija i zelene budućnosti

  • Među izloženim modelima je električni IONIQ 6, finalista izbora za Svetski automobil godine 2023.

  • Pored IONIQ 6 predstavljeni su modeli IONIQ 5, SANTA FE Hybrid, TUCSON Hybrid, BAYON i i20​

  • Predstavljene su posebne sajamske pogodnosti za finansiranje ekloških vozila u saradnji sa OTP bankom



​​Beograd, 21. mart 2023. - Kompanija Hyundai Srbija predstavila je na Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava od 22-28. marta, svoje ponude električnih, hibridnih i SUS vozila. Premijerno je predstavljen model IONIQ 6 koji je finalista izbora za Svetski automobil godine 2023.

Ove godine sajamska ponuda Hyundai vozila je pored sjajnog odnosa cene i kvaliteta po kojem je Hyundai odavno prepoznat, jednog od najdužih garantnih perioda u trajanju 5 plus dve godine sa paketom pomoći na putu, i kompletirana odličnom ponudom finansiranja.

Pored novog modela IONIQ 6, Hyundai Srbija danas se na sajamskom štandu ponosi i ostalim modelima u svojoj gami. Tu je najprodavaniji Hyundai model u Srbiji TUCSON u i najprestižniji model game SANTA FE u najvišem paketu opreme Ultimate, i ostali modeli koji su svojim naprednim karakteristikama i prepoznatljivim dizajnom već osvojili srca vozača u Srbiji.

Konferenciji su prisustvovali brend ambasadori Hyundai brenda za Srbiju, proslavljeni glumac Nenad Jezdić, dugogodišnji saradnik kompanije na polju ekologije i članice muzičkog benda The Frajle koje su premijerno predstavile IONIQ 6 pesmom, što je upotpunilo lansiranje novog modela.

IONIQ 6 će u ponudi imati dve opcije litijum jonske baterije, snage od 53,0 ili 77,4 kW/h. Maksimalni domet sa jačom baterijom u kombinaciji sa pogonom na zadnje točkove iznosi 614km po WLTP-u. Pored odličnog dometa Ioniq 6 u kombinaciji sa ultra-brzim punjačima obezbeđuje punjenje u intervalu od 15 min dovoljno za 351 km vožnje. Osim estetskog značaja dizajn modela Ioniq 6 obezbeđuje znatno niži koeficijenta otpora vazduha (drugi u klasi EV vozila), što u kombinaciji sa jačom baterijom i pogonom na sve točkove omogućava ubrzanje 0-100 km/h za samo 5,1 sekundu.



Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.