Hyundai Srbija obeležila početak globalnog partnerstva Hyundai Motor Company i Sony Pictures

  • U bioskopu Cineplexx u Tržnom centru Galerija u Beogradu, povodom početka prikazivanja najnovijeg filma o Spajdermenu pod naslovom “Put bez povratka”, Hyundai Srbija je najavila početak globalne saradnje Hyundai Motor Company i Sony Pictures

  • Na ovaj način Hyundai Srbija obeležava i kraj još jedne uspešne godine, u kojoj proslavlja jubilej, 30 godina prisustva brenda Hyundai u Srbiji 

  • ​​Beograd, 16. decembar 2021.

    ​U bioskopu Cineplexx u Tržnom centru Galerija, 15.12.2021. Hyundai Srbija je obeležila početak globalne saradnje Hyundai Motor Company i Sony Pictures. Povodom početka prikazivanja novog filma o Spajdermenu, “Put bez povratka” Hyundai Srbija je organizovala projekciju fima i zabavni program koji su vodili Inspektor Blaža u DJ Tatijana. Događaj su podržale brojne javne ličnosti Olivera Kovačević, Andrijana Čortan, Milan Kalinić i članice novosadskog benda Frajle, koje su nedavno započele saradnju sa Hyundai Srbijom.

    Partnerstvo kompanije Hyundai Motor i Sony Pictures će omogućiti većem broju ljudi širom sveta da razumeju i iskuse viziju mobilnosti kompanije Hyundai Motor usredsređenu na ljude kroz inovativna vozila i tehnologije - kao što su revolucionarni IONIQ 5 i TUCSON Hybrid koji učestvuju u nastavku filma o čuvenom Spajdermenu.

    I baš kao što Piter Parker zavisi od najnovije nanotehnologije, kupci očekuju od Hyundai-a inovativnu automobilsku tehnologiju, što obavezuje Hyundai Motor Company na izvanredna dostignuća. To se može primetiti u neuporedivo efikasnijoj vožnji sa Hyundai elektrificiranim pogonskim sklopovima - i bezbednije nego ikada ranije zahvaljujući najsavremenijim sistemima za pomoć vozaču. IONIQ 5 je osvojio izuzetno vredne nagrade već u prvoj godini postojanja. Pored drugih prestižnih nagrada, postao je automobil godine u čak 5 zemalja širom sveta: Nemačkoj, Veliko Britaniji, Estoniji, Danskoj i Australiji.

    Novi Tucson Hybrid nije samo najekološkiji način za vožnju, već je i najzabavniji. Ukupna izlazna snaga sistema Smartstream G1.6T-GDi motora i elektromotora od 44.2 kW dostiže 230KS uz pomoć turbopunjača, što omogućava izuzetno uzbudljivo vozačko iskustvo.

    Oba modela oduševljavaju publiku u novom filmu o Spajdermenu.

    U 2021. godini koja je za Hyundai Srbiju jubilarna, navršava se 30 godina od prvog predstavljanja Hyundai brenda na Sajmu u Beogradu davne 1991.godine pa je događaj poslužio da se obeleži i kraj ove uspešne godine.

    Partnerstvo Hyundai Motor Company i Sony Pictures se nastavlja i iduće godine kada nas očekuju nove avanture poznatih junaka.



Hyundai Srbija obeležila početak globalnog partnerstva Hyundai Motor Company i Sony Pictures

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.