Hyundai Style Set Free!

Od svog nastanka, preko evolucije kroz koju prolaze, automobili se većim delom doživljavaju samo kao, manje ili više luksuzno, sredstvo da se, što efikasnije, prebacimo sa jednog mesta na drugo. Međutim, savremeno okruženje inspirisalo je Hyundai da kreira i prezentuje svoju inovativnu viziju novog načina poimanja automobila. U budućnosti automobili više neće biti sagledavani samo kao prevozno sredstvo, već kao individualizovani dnevni prostor. Ljudi kreiraju svoje domove, poslovne prostore i na kraju, svoj stil života. Po uzoru na to, Hyundai će pružiti svojim klijentima mogućnost da kreiraju svoj automobil, tako da od njega stvore savršen prostor unutar automobila, prilagođen ličnim potrebama i ukusu.

“Style Set Free “ je baziran na budućim trendovima u automobilskoj industriji, kao što je “ autonomna vožnja “. Autonomna vožnja predstavlja pomenuti koncept, koji pruža klijentima mogućnost da u potpunosti prilagode automobil svojim potrebama. To se će im biti dostupno, osim kroz ponudu jedinstvenih enterijera, čak i kroz izbor hardvera i softvera, koje bi mogli da u svakom trenutku da nadograđuju prema svojim potrebama. Podaci sa svih pametnih vozila će se generisati u bazu, iz koje će oni dalje cirkulisati ka ostalim pametnim vozilima. To će biti informacije, kao što su, stanje na putevina u okolini vozila... Veliku ulogu u ovome imaće interaktivni ekrani, koji će biti predstavljeni na Frankfurt International Motor Show (IAA) 2019 godine.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.