Hyundai u vođstvu na WRC šampionatu u Finskoj!

Hyundai Motorsport je zauzeo četvrto mesto na reliju u Finskoj u devetoj rundi takmičenja za svetsko reli prvenstvo FIA 2019, sa svojim izvrsnim nastupom tokom vikenda. Takođe, zadržao je vođstvo od 24 poena u takmičenju  proizvođača.

Andreas Mikkelsen, izjavio je, da se teško borio na trećem mestu, u tzv. “Power Stage”, kako bi trku završio kao najbolje plasirani vozač Hyundai Motorsport - a.

Thierry Neuville, obezbedio je drugo mesto u “Power Stage”, da bi u ukupnom plasmanu osvojio šesto mesto ispred svog timskog kolege Kreg Breen.

To je bila fascinantna borba do cilja u Finskoj, s obzirom da su sve ekipe ostavile fantastičan utisak na sve okupljene navijače. U ukupnom plasmanu, Hyundai Motorsport je pobedio u pet faza tokom vikenda, više nego ikada na takmičenju u Finskoj, takođe Hyundai je pokazao primetan napredak u odnosu na ranija takmičenja.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.