IONIQ 5 daje energiju treningu Atletiko Madrida

Hyundai Motor, zvanični sponzor Atletiko Madrida, organizovao je trening za igrače kluba. Potpuno novi IONIQ 5, novo električno vozilo sa tehnologijom „Vehicle-to-Load“ koja omogućava dvosmerno punjenje, pokretalo je trake za trčanje Luisa Suaresa, Jana Oblaka i Markosa Ljorentea.

Tehnologija za učitavanje vozila (V2L) omogućava snažnoj bateriji automobila od 800 V da funkcioniše kao električna utičnica 110/220 V za elektronske uređaje, u ovom slučaju trake za trčanje Atletiko Madrid.
Funkcija V2L, koja automobil pretvara u „punjač na točkovima“, može se koristiti za bilo koji električni uređaj, poput skutera i električnih bicikala, pokazujući koliko ova tehnologija može biti svestrana i korisna.

Ovaj video prikazuje zabavan i originalan trening igrača Atletiko Madrida Luisa Suaresa, Jana Oblaka i Markosa Ljorentea.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.