IONIQ osvojio 5 zvezdica na EURO NCAP testu!

Novi Hyundai IONIQ je osvojio maksimalnih 5 zvezdica za bezbednost na EURO NCAP testu u kategoriji zaštite odraslih, dece i pešaka, kao i za standarde i najbolje opcionalne sisteme. Sve tri verzije novog modela, IONIQ Electric, IONIQ Hybrid i IONIQ Plug - in Hybrid, dodeljene su najbolje ocene po svim kriterijumima koji se ocenjuju, i to ne samo u svojoj klasi, već i u poređenju sa vozilima iz većih segmentata.

Dodatnu bezbednost vozila omogućavaju njegova lagana i oštra šasija i telo, sačinjeni od čelične legure visoke snage, koji čine 53% ukupne strukture, a obezbeđuju optimalnu apsorbciju energije. Pri udesu 7 air - bag - ova  i dodatni air - bag za vozača štite putnike u automobilu. Sistem SmartSense™ je programski paket aktivnih bezbednostnih funkcija, dolazi kao standard, a korisnici mogu da odaberu i neku od niza dodatnih opcija. Sistem sadrži tehnologije koje predviđaju potencijalne opasnosti, automatsku kočnicu i obaveštavaju vozača o mogućem riskantnom kontaktu u vidu pešaka, bicikliste ili drugog vozila.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.