" HYUNDAI te vodi u Rim! "

Sa razlogom najpopularniji sport na svetu! Fudbal se voli! O fudbalu se misli! Fudbal se gleda! O Fudbalu se sanja!

Fudbalske utakmice su, generacijama u nazad, pravo mesto za druženje sa prijateljima, okupljanje članova porodice, upoznavanje istomišljenika i naravno, susreta sa “ ljutim “ protivnicima. To je adresa na kojoj stanuje samo dobra energija, takmičarski duh i nezaboravan provod! A, tamo gde je sportski duh i pozitvna atmosfera, tu je HYUNDAI! Hyundai Motor Company je zvanični partner vaših omiljenih klubova: Chelsea, Roma, Atletico, Hertha i Olimpique, a sada već, decenijama u nazad pruža podršku FIFA i UEFA takmičenjima.

HYUNDAI je zajedno sa vama pratio sve mečeve omiljenih klubova! Slavili smo pobede i tugovali zbog poraza, ali uvek smo navijali da fudbal i sportski duh u ljudima traju. Omiljeni klub se voli svim srcem i za njega se strastveno navija sa bilo kog mesta na svetu, dok velika utakmica traje, ali nigde nije bolji doživljaj nego sa tribina.

Zato, svi koji su u periodu od 22. do 31. marta 2019 godine posetili sajam automobila i slikali se pored HYUNDAI automobila na promo štandu ispred hale, zatim, tu fotografiju podelili na Facebooku - u i Instragram - u, stekli su mogućnost da učestvuju i osvoje:

  • Prvu nagradu: Putovanje u Rim na utakmicu Roma - Juventus 12.05.2019.
    ( 2 paketa putovanja za dvoje osvojile su dve 2 osobe, od ukupno 150 učesnika, prema najvećem broju lajkova na Instagramu. )
  • Drugu nagaradu: Fudbalski dres omiljenog kluba
    ( Dodeljeno je 50 originalnih dresova po izboru, fudbalskih klubova koje sponzoriše Hyundai. )
  • Treću nagradu: Fudbalsku loptu
    ( Dodeljeno je 100 orginialnih lopti sa logotipom sponzorisanog fudbalskog kluba)

Učesnici su pokazali opšte znanje o fudbalu, i koliku podršku ostvaruju na društvenim mrežama. Oni koji su imali najviše znanja, podrške i sreće osetili su potpuni doživljaj 12. maja na stadionu Olimpico. Atmosfera je dolazila do granica ključanja u dvoboju Vučice i Stare dame!

“Osetili smo strast i lepotu fudbala, kao i svi koji su učestvovali u nagradnoj igri “ HYUNDAI te vodi u Rim “ “ -  izjavili su neki od pobednika nagradne igre.

Pogledajte i doživite makar deo fantastične atmosfere:

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.