"Najbolji uvozni automobili", nagrade Auto Bilda dodeljene modelima Hyundai TUCSON i IONIQ 5
  • Auto Bild je nagradio nazivima “Najbolji uvozni automobili godine” (“Best Import Cars of the Year”) čak dva Hyundai modela 
  • IONIQ 5 osvaja naziv u kategoriji električnih automobila (“Electric Car”), a TUCSON u kategoriji srednji SUV (“Medium SUV”) 
  • Oba modela su oduševila žiri prostranošću i pametnom tehnologijom 

Offenbach, 27 Januar 2022 - Hyundai je pobedio u dve kategorije u izboru „Najbolji uvozni automobili godine” magazina Auto Bild. U kategoriji „Srednji SUV“, Hyundai TUCSON je bio jako ubedljiv i našao se na prvom mestu, dok je IONIQ 5 pobedio u kategoriji „Električni automobil“.

I TUCSON i IONIQ 5 impresionirali su žiri. „Hyundai poseduje vrline potrebne da ubede kupce širom sveta: dizajn, inovacije i performanse.” Sudije su pohvalile njihovu „značajnu veličinu prostora“, pametnu tehnologiju kao što je monitor za slepe tačke (BVM) i „atraktivan dizajn“. Potpuno električni CUV IONIQ 5 srednje veličine zaslužio je dodatnu pohvalu za svoju inovativnu tehnologiju ultra brzog punjenja od 800 volti: „IONIQ 5 se puni brže od skoro bilo kog drugog automobila na tržištu.“

Tom Drechsler, glavni urednik Auto Bilda, izneo je sledeći sud o TUCSON-u: „Hyundai TUCSON donosi nove kupce Hyundai-u svojim uzbudljivim dizajnom, ali ne pravi grešku u nastojanju da bude previše moderan u unutrašnjosti vozila. Ovome se dodaje i uravnotežen odnos cene i performansi.”

„Nakon našeg prošlogodišnjeg vatrometa, nagrada Auto Bilda za naš najprodavaniji TUCSON i naš revolucionarni IONIQ 5 kao 'Najbolja uvozna vozila' je potvrda da smo uradili mnoge stvari kako treba,” kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe. „Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da ubedimo žiri našim inovativnim tehnologijama i pouzdanim kvalitetom i smelim dizajnom ova dva nova modela.”

Pobednike u izboru Auto Bild-a „Najbolji uvozni automobili godine” bira urednički tim. Odluka je zasnovana na poenima postignutim na svakom od testova koje je sproveo magazin Auto Bild.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.