Nova Kona N se pridružuje porodici Hyundai N modela!
  • Potpuno novi model Hyundai KONA N biće sledeći u Hyundai-evoj N gami
  • Prvi terenac koji se pridružio Hyundai -evoj porodici N modela
  • Sve prednosti SUV-a udružene sa beskompromisnom ​​zabavom u vožnji
  • Osmostepeni N DCT i 2.0 turbo motor garantuju visoke performanse

Hyundai Motor je potvrdio da će sledeći član njegove N game biti potpuno novi model Hyundai KONA N. Model će biti prvi SUV visokih performansi u Hyundai gami. Kako je osnovni model Kona veoma popularan u celom svetu, velika su očekivanja od verzije modela KONA visokih performansi. „Uzbuđeni smo što ćemo proširiti recept za uspeh koji smo razvili sa modelom i30 N, a nedavno i sa modelom i20 N, na jedan od naših najpopularnijih SUV modela na tržištu. Model KONA u porodicu N dovešće naš brend visokih performansi na još viši nivo, rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe.

Potpuno nova KONA N biće dostupna sa osmostepenim menjačem, poznatim kao N DCT. U kombinaciji sa 2.0 turbo motorom, sigurno će pružiti snažno i okretno iskustvo vožnje. Kao i kod ostalih N modela, potpuno nova KONA N biće opremljena raznovrsnim voznim karakteristikama visokih performansi kao što su Launch Control sa posebnim iskustvom zvuka. „Potpuno novi KONA N je prvi „vrući terenac“ marke N. Kao ‘hot SUV’ moći će da ponudi veću svestranost i užitak u vožnji, kao svako N vozilo. Ljubitelji N linije će uživati u vožnji ovog automobila bilo gde; na putu i van njega,“ rekao je Till Wartenberg, potpredsednik i šef odeljenja za upravljanje brendovima N i moto sport u Hyundai Motor Company.

Hyundai-ev brend visokih performansi N, koji je sa modelom i30 N ušao u polje visokih performansi, planira da proširi svoju gamu u 2021. raznovrsnijim segmentima u ponudi, poput i20 N i predstojećeg modela KONA N. Oznaka N garantuje vozila za zabavu koja odgovaraju vozačima koji žele užitak u vožnji. Više detalja biće objavljeno u narednim nedeljama.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.