Hyundai Srbija započinje saradnju sa Nenadom Jezdićem sa ciljem razvoja ekološke svesti i povratka prirodi

Trajno globalno opredeljenje Hyundai brenda usmereno je na kvalitetno provedeno vreme, porodične vrednosti, povratak prirodi i razvoj ekološke svesti. Hyundai Srbija prepoznaje ove vrednosti u našem poznatom glumcu Nenadu Jezdiću, čija je sjajna glumačka karijera sve blistavija. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak saradnje na promociji brenda i projektima koji podržavaju zajedničke vrednosti.

Ovim povodom generalni direktor Hyundai Srbije, Slavc Habič rekao je: “Hyundai je sinonim za postojanost, upornost, predanost i neposrednost. Sve ove vrednosti prepoznajemo u uspešnoj karijeri Nenada Jezdića ali i u njegovom predanom zalaganju za povratak prirodi, ljudskim vrednostima i kvalitetno provedenom vremenu. Nadam se da će ova saradnja doprineti prepoznatljivosti dugoročnog opredeljenja naše kompanije.”

Hyundai Srbija, kompanija koja je u javnosti već dugo poznata, ne samo kao ovlašćeni distributer HYUNDAI brenda, već, i po tome što pomno prati i aktivno učestvuje u većini aktuelnih društveno odgovornih, sportskih i kulturnih događaja, u ulozi promotera zdravog i aktivnog načina života i ekologije. Veliku podršku u tome pružiće sjajni glumac Nenad Jezdić, koji je povodom početka saradnje izjavio: “Neraskidive veze stvaraju jedinstvena prijateljstva, nadam se da će ova saradnja biti upravo takva.”

Prvi projekat sa kojim započinje saradnja je video za popularni, atraktivan novi Hyundai model Tucson.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.