U periodu od 11. decembra do 31. januara, svi koji kupe jedno od Hyundai vozila i pokažu znanje o kompaniji Hyundai, mogu da osvoje još jedan Hyndai auto - ATOS PRIME. Novi vlasnici Hyundai automobila na samom prodajnom mestu će dobiti odštampana kviz pitanja a nakon što popunjeni listić sa odgovorima na pitanja stave u zapečaćenu kutiju, biće uključeni u nagradni kviz „Ko zna vozi dva". Učesnici treba da pokažu znanje iz domena automobilizma i poznavanja brenda Hyundai.

Najbolje plasiranih 10 takmičara prema broju tačnih odgovora, biće pozvani da učestvuju u drugom krugu kviza znanja. Finale će se održati u HAB-ovom salonu u Beogradu, u ulici Cara Dušana 36, uz prisustvo voditelja i tročlane komisije. U toku finalnog takmičenja učesnicima kviza će biti uživo postavljana pitanja. Takmičar koji se prvi javi za odgovor dizanjem ruke i da tačan odgovor, osvaja 1 bod. Ukoliko dati odgovor ne bude tačan, ne dobija negativan bod već se pravo na odgovor prenosi na sledećeg takmičara. Takmičar koji prvi da 5 tačnih odgovora dobija glavnu nagradu Hyundai ATOS prime, dok DVD player –e dobijaju takmičari koji osvoje drugo i treće mesto po broju bodova. Akcija traje do 31. januara. Ovo je jedno u nizu iznenađenja kojim Hyundai u novoj godini želi da obraduje svoje kupce.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.