Za mesec dana od početka prodaje kupcima već isporučeno preko šezdeset automobila i30, a pod ponudama više od 40 vozila.
Za realizovane predračune, izdate za vreme trajanja 7. sajma automobila u Novom Sadu, prigodan poklon uz i30, kao i uz sve druge Hyundai modele.

Novosadski Sajam - Novi Hyundai sve traženiji
Prvi Hyundaijev automobil u evropskom C segmentu, i30, veoma je dobro startovao i na tržištu u Srbiji: za mesec dana od promocije, odnosno početka zvanične prodaje, kupcima je već isporučeno preko šezdeset tih automobila, dok je pod punudama, računajući i one izdate u prvim danima 7. sajma automobila u Novom Sadu, više od 40. Na našem tržištu su trenutno najpopularnije verzije sa benzinskim motorom od 1,6 litara (115 KS) i bogatim paketom opreme Sugar i dizel motorom od 1,6 litara (90 KS) u paketima opreme Special i Style. Podsećamo da su potencijalnim vlasnicima u Srbiji sada na rapolaganju verzije sa petora vrata, pet paketa opreme (Smile, Sun, Sugar, Special i Style), dva benzinska (1,4 l – 105 KS, 1,6 l – 115 KS) i jednim dizel motorom (1,6 l – 90 KS). Najjeftinija varijanta – sa benzinskim motorom od 105 KS i paketom opreme Smile, sa carinom i PDV-om, košta 13.990 evra u dinarskoj protivvrednosti. Treba napomenuti i da je osnovni paket opreme (Smile) više nego bogat pa tako sadrži ABS, BB (Brake Booster), prednje i bočne vazdušne jastuke, vazdušne zavese, centralno zaključavanje, elektronsku blokadu paljenja motora, automatsko zaključavanje vrata u vožnji, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini, manuelni klima uređaj, električne podizače prednjih i zadnjih stakala, električno podešavanje i grejanje retrovizora, radio CD MP3 sa četiri zvučnika, utičnice za USB, iPOD i AUX između prednjih sedišta, multifunkcionalni centralni displej, merač spoljne temperature, detektor sedenja i vezivanja za sva sedišta, ISO FIX fiksiranje dečijih sedišta, rashlađivanje kasete ispred suvozača, odbojnike i obloge spoljnih retrovizora u boji karoserije, držače za čaše, deljivu zadnju klupu 60:40 i rezervni točak punih dimenzija 185/65 R15. Kupci i30, koji realizuju predračune izdate za vreme trajanja 7. sajma automobila u Novom Sadu – Auto Show 2007, uz ovaj automobil na poklon dobijaju Apple i-pod Nano 4GB Silver. Po istom osnovu, na poklone mogu da računaju i kupci još nekoliko modela: uz Atos Prime i Getz besplatno se dobija metalik ili takozvana «mica» boja, uz Accent radio CD/DVD sa dodatnim displejom od 7 inča i TV tjunerom, uz modele Matrix, Sonata i Coupe navigacioni uređaj GARMIN NUVI 200 sa kartom Srbije i Crne Gore (uz mogućnost doplate za skuplji uređaj), dok se uz Tucson dobija originalni Hyundai radio sa CD-om. Podsećamo i da je aktuelna akcija za model Santa Fe sa petostepenim automatskim menjačem koji je u prodaji po ceni istog vozila opremljenog klasičnom ručnom transmisijom.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.