Automobilski forum dodelio nagradu ''Oskar prestiža'' za automobil godine Hyundai Elantri

Hyundai Elantra automobil godine

Hyundai Elantra automobil godine

 Nova Hyundai Elantra je od strane ''Automobilskog foruma'' dobila nagradu ''Oskar prestiža'' za najbolji automobil u 2011. godini u Srbiji. Nagradu je u ponedeljak 28. marta u prostorijama Beogradskog sajma primio generalni direktor Hyundai Auto Beograda, gospodin Slavc Habič.

 
Hyundai nastavlja sa svojim pohodima na svetskom i domaćem tržištu. Nabolji dokaz za to su brojne nagrade koje ovaj proizvođač automobila dobija u poslednje vreme. Jedna od nagrada na koju je Hyundai Auto Beograd veoma ponosan je nagrada koju je dobio novi model, Hyundai ''Elantra''.
Elantra je od strane ''Automobilskog foruma'' proglašena za najbolji automobil u Srbiji u 2011. godini. Žiri za dodelu nagrade ''Oskar prestiža'' čine saobraćajni i automobilski stručnjaci kao i novinari specijalizovani za automobilsku industriju. Svečana dodela nagrada održana je u upravnoj zgradi Beogradskog sajma.
 
Predodređena da uzdrma svetsko tržište kompaktnih sedana svojim smelim i emotivno vođenim dizajnom, najmodernijom tehnologijom i superiornim kvalitetom, peta generacija modela Elantra obećava da će predstavljati izuzetno iskustvo u vožnji.
Kada se jedan model automobila, počevši od 1990. godine kada je lansirana prva generacija , proda u više od 6 miliona primeraka, svakako javnost sa nestrpljenjem očekuje njegovo novo lice. Jedan od najpoznatiji Hyundai modela širom planete – Elantra, dobila je svog naslednika.
Iako peta generacija modela Elantra predstavlja potpuno novo vozilo, Hyundai će ipak zadržati njen prepoznatljiv naziv. Projektujući sportskiji i agresivniji imidž u odnosu na svoje prethodnike, nova Elantra će svakako nastaviti uspešnu tradiciju lidera u pogledu tehnologije, performansi agregata i ekonomičnosti potrošnje goriva u okviru svoje klase na svetskom tržištu automobila. 
Dizajn novog modela svoje korene nalazi u Hyundai '' Fluidic Sculpture'' dizajnerskoj filozofiji koja primenjuje sofisticirane i dinamične linije. Dizajneri razvojnog centra su takođe primenili i novi dizajn koji nosi estetski naziv '' Wind craft'' ( umeće / veština vetra ), a koji svoje motive sa jedne strane nalazi u vetru koji se sastoji od strujanja i pokreta vazduha, a sa druge strane u umetničkim skulpturama, odnosno umetničkom dodiru.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.