Hyundai postao sponzor FK Atletiko iz Madrida

Hyundai Motor započeo je višegodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Atletiko Madrid i kao njihov globalni automobilski partner od sledeće sezone, pa do 2021. godine, logotip kompanije Hyndai biće na rukavu novog dresa kluba Atletiko Madrid.  

U toku saradnje sa klubom Atletiko Madrid, Hyundai će biti prisutan i kroz flotu vozila, kao i kroz pojavljivanje logotipa brenda na LED ekranu tokom utakmica kao i u digitalnim sadržajima. Ovo je prvi put da Hyundai potpisuje sponzorski ugovor sa jednim klubom iz Španske lige.  

Andreas-Kristof Hofman, potpredsednik marketinga i proizvoda u kompaniji Hyundai Motor Evropa, izjavio je: "Neverovatno smo uzbuđeni što smo započeli novo partnerstvo sa klubom Atletiko Madrid, izuzetno uspešnim klubom sa strastvenim navijačima, koji odgovara globalnoj poziciji i izazovnom duhu Hyundai brenda. Naša je velika privilegija saradnja sa ovim renomiranim klubom kako bi razvili aktivnosti koje fanove stavljaju u središte našeg angažovanja, baš kao što klijente stavljamo u prvi plan svih naših programa. Uz naše postojeće partnerstvo sa Olimpikom iz Liona i nedavno najavljenim partnerstvom sa klubom Čelsi, ovo je fantastičan sledeći korak u našem novom panevropskom partnerskom pristupu koji će uključivati i druge vrhunske klubove u Europi ".  

Tokom partnerstva, Hyundai će blisko sarađivati sa klubom Atletiko kako bi stvorio niz uzbudljivih inicijativa i vrednih benefita za navijače kluba.  

Tim povodom, Enrike Sereso, predsednik kluba Atletiko Madrid, rekao je: "U timu kluba Atletiko iz Madrida, oduševljeni smo i ponosni na saradnju koju danas ozvaničujemo sa brendom Hyundai. Mi se pridružujemo kompaniji Hyundai, koja ističe svoje opredeljenje da bude među najboljima u nastojanju da bude lider u domenu tehnologije i inovacije. Uvereni smo da ćemo zajedno deliti uspehe i uživati u pobedama, do kojih ćemo doći naporom, radom i predanošću u narednim godinama. "  

Hyundai je FIFA Top Partner od 1999. godine, bio je angažovan sa UEFA 18 godina do 2017. godine i ostao je u velikoj meri povezan sa nacionalnim timovima, kao i sa pojedinačnim klubovima, uključujući Olimpik Lion u Francuskoj, između ostalih.

 

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.