Vaše srce je na pravom mestu. Prepustite se našoj tehnologiji.

Svi mi želimo najbolje za naše voljene i želimo da budu bezbedni i zbrinuti. Ova posvećenost je i pokrenula razvoj novog i30, automobila koji brine o svima koji putuju s njim, a sve  zahvaljujući savremenoj pametnoj tehnologiji. i30 vam nudi prvoklasne bezbednosne funkcije koje uvek  brinu o vama, najsavremeniju tehnologiju i visokoefikasne pogonske sklopove, uvek spremne da vas odvezu dalje.  

Istaknutiji dizajn

Novi i30 je spreman da svog vozača odvede bilo gde sa istaknutim prednjim delom i prefinjenim zadnjim delom. Izrazite vašu individualnost sa tri nove boje.  

Poboljšana linija pogonskog sklopa.

Možete izabrati benzinski motor sa pametnim ručnim menjačem (iMT) za još veću efikasnost u potrošnji goriva.  

Lakša povezanost.

10.25" ekran osetljiv na dodir preslikava vaš mobilni telefon sa Android Auto™ i Apple CarPlay™.  

Efikasne preformanse.

Efikasne preformanse.

Uživajte u vrhunskoj bezbednosti, efikasnim pogonskim sklopovima i pametnim pogodnostima sa našom pametnom tehnologijom.  

Bezbednost.

Bezbednost.

Četiri nove funkcije su dodate u naš paket Sistema napredne pomoći vozaču, pružajući vam više bezbednosti i spokoja za one koje volite.  

Prostrana elegancija. Udobna svestranost.

Novi i30 Karavan je spreman za sve stvari koje vaš život zahteva od auta: izgleda privlačno dok prevozi vaše stvari i opremu, a ujedno čuva vas i vaše najmilije na svakom putovanju.   

Poseban karavan. Vaš tip.

Vi želite prostor i fleksibilnost karavana, ali ne želite nikakav kompromis sa dizajnom, udobnošću ili bezbednošću. Sa svojim elegantno dizajniranim eksterijerom i enterijerom, prostranošću i puno pametne tehnologije, novi i30 Karavan je auto koji će od svakog vašeg putovanja napraviti zadovoljstvo.  

Najsavremenija bezbednosna tehnologija.

Pored avantura i performansi, novi i30 Karavan ima najsavremeniju bezbednosnu tehnologiju. Opustite se kad znate da su vaša putovanja udobna i bezbedna.   

Napravljen za raznovrsnost.

Prostran enterijer je dizajniran da smesti sve što možete tražiti od novog i30 karavana: od posla do igre i svega ostalog između.  

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cenovnik i30 Facelift
PDF dokument | 0.34MB Cenovnik i30 Facelift Wagon
PDF dokument | 10.77MB Brošura i30 Facelift
PDF dokument | 0.1MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.