Eksterijer 

Prednja strana

Prednja strana

Vaš lični stil.

Personalizujte vaš novi i30 izborom jedne od 9 boja eksterijera. Tri nove boje su dodate u asortiman: Dark knight, Silky Bronze i Sunset Red.  

Spreman da krene bilo gde sa stilom.

Dizajn eksterijera kojim se nagrađivani i30 uvek razlikovao je sada unapređen širokim rasponom novih dizajnerskih elemenata. Prednji deo naglašava moderniji stav modela i30. Zadnji deo je istaknuto elegantan. I tri nove boje eksterijera pružaju nove mogućnosti da iskažete svoj stav.   

Izražajan branik i rešetka.

Izražajan branik i rešetka.

Njegov širi izgled i moderniji stav pojačavaju moćnu pojavu modela i30. 3D obrazac naglašava rešetku i izaziva pouzdanu okretnost.  

Upečatljiv nov dizajn prednjih svetala.

Upečatljiv nov dizajn prednjih svetala.

Stilizovan nov dizajn osvetljenja ima opciono integrisana dnevna svetla u obliku slova V, kao i uža prednja svatla sa najsavremenijom LED tehnologijom.  

Bočna strana

Bočna strana

Od prve skice do gotovog proizvoda.

Prva faza procesa je planiranje dizajna. U ovoj fazi je izazov da uočite trend koji se neće voleti samo u sadašnjosti, već i u budućnosti. Hyundai proučava lokalne trendove i životne navike potrošača iz celog sveta kako bi kreirao originalne slike i koncepte.  

Od prve skice do gotovog proizvoda.
Jaka karakterna linija.

Jaka karakterna linija.

Jasnim profilom dominira neprekinuta prefinjena karakterna linija koja se proteže od prednjih svatala do kombinacije zadnjih svetala.  

Alu naplatci dijamantski rez

Alu naplatci dijamantski rez

Opciono redizajnirani dijamantski rez 16-inčni i 17-inčni alu naplatci će zaokružiti bočni izgled novog i30. 

Panoramski krov.

Staklo panoramskog krova sa funkcijama pomeranja i naginjana se široko otvara i povećava otvorenu i prozračnu atmosferu.   

Panoramski krov.
Zadnji kraj

Zadnji kraj

Usavršen i spolja i iznutra.

i30 je dugo bio referenca za beskrajno poverenje. Sa usavršenim prednjim i zadnjim delom i enterijerom, njegova poslednja inkarnacija će sigurno zadovoljiti želju svakog vozača za modernim, prefinjenim i smelim dizajnom automobila.  

Usavršen i spolja i iznutra.
Oštriji dizajn branika.

Oštriji dizajn branika.

Niža linija branika je kompletno redizajnirana i sada je naglašena istaknutim dvostrukim hromiranim okvirima za ekskluzivan dodir.  

Zadnja kombinacija svetala.

Zadnja kombinacija svetala.

LED kombinacija zadnjih svetala ima preslikan oblik slova V sa prednjih svetala za simetričan efekat, dok ujedno obezbeđuje maksimalnu vidljivost i bezbednost.  

Enterijer

Enterijer

Enterijer

Rafiniran, uglađen i udoban.

Nov jedinstven stav dizajna novog Hyundai i30 se takođe vidi i u enterijeru. U usavršenoj kabini vas očekuju detalji koji privlače pažnju i visokokvalitetne površine. Nove boje, opcije presvlaka sedišta i savremena multi-medijalna tehnologija vas pozivaju da se naslonite i uživate u bezbednoj i udobnoj vožnji.  

Rafiniran, uglađen i udoban.

Sjajna 7" digitalna instrument tabla.

Za visokotehnološki izgled kokpita, sjajna nova 7” digitalna instrument tabla prikazuje osnovne informacije o vožnji tamo gde ih najbolje možete videti: napred i u sredini. Možete prilagoditi prikaz po svojoj želji: vaša brzina može biti prikazana digitalno,navigacione informacije ili aktivne SmartSense funkcije.  

Sjajna 7
Veći ekran osetljiv na dodir.

Veći ekran osetljiv na dodir.

Ekran od 10.25 inča osetljiv na dodir pruža lak pristup funkcijama automobila, infotejnment sistemu, navigaciji i aplikacijama pametnog telefona.  

Pomeranje prednjeg naslona za ruku.

Pomeranje prednjeg naslona za ruku.

Udoban naslon za ruku se može pomeriti napred i nazad po želji. Poklopac se može podići kako biste otvorili kasetu za odlaganje.  

Presvlake sedišta sa novim bojama i materijalima.

Tri nove boje enterijera su dodate za vaš individualni izraz: Pewter Gray (Kalaj siva), Ebony Brown (Abonos braon) i Moss Gray (Mahovina zelena). Sedišta mogu biti presvučena tkaninom, kožom ili kombinacijom oba materijala.  

Presvlake sedišta sa novim bojama i materijalima.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cenovnik i30 Facelift
PDF dokument | 0.34MB Cenovnik i30 Facelift Wagon
PDF dokument | 10.77MB Brošura i30 Facelift
PDF dokument | 0.1MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.