Dobrodošli u svet sporta.

Izborom plug-in hybrida, stvarate izjavu o efikasnosti. Izborom N Line opreme inspirisane moto sportom dajete izjavu o performansama. N Line nudi dinamičan dizajn, opciono elektronski kontrolisano vešanje i kombinovanu snagu benzinskog i električnog motora od 252KS.  

Dobrodošli u svet sporta.

Eksterijer

Elegantnije i smelije.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid N Line sadrži niz novih poboljšanja spoljašnjeg dizajna koji stvaraju elegantnu ivicu na njegovom sportskom izgledu koji uključuje prepoznatljive elemente dizajna specifične za N Line. 

New front bumper and air intakes.

New front bumper and air intakes.

Side.

Side.

Rear bumper and N Line spoiler.

Rear bumper and N Line spoiler.

N Line Wheels.

N Line Wheels.

Parametarska skrivena svetla.

Sportske ivice poluogledala redizajniranog parametarskog skrivenog svetla daju LED dnevnim svetlima svetliji i luksuzniji izgled zahvaljujući novoj tehnologiji laserskog sečenja.  

Sporty twin tip exhaust.

Glossy black window highlights.

Enterijer

Redefinišite svoju zonu udobnosti.

TUCSON Plug-in Hybrid N Line otvara potpuno novi nivo sportskog stava. Samo sedite u nadograđeni kokpit da biste momentalno osetili korene moto sporta. Sportska N Line sedišta, ukrasi na vratima i naslon za ruke imaju crvene kontrastne šavove. 

N Line sedišta.

N Line sedišta.

Sportska N Line sedišta vam omogućavaju kontrolu i udobnost uz odličnu lumbalnu potporu i završavaju se sa luksuznom mešavinom perforiranog crnog antilop tekstila i kože sa crvenim kontrastnim šavovima. 

Nova centralna konzola i naslon za ruke.

Nova centralna konzola i naslon za ruke.

Novi naslon za ruke je savršeno pozicioniran za maksimalnu udobnost tokom vožnje i takođe vam pruža idealan pristup podlozi za bežično punjenje i držačima za čaše na preuređenoj centralnoj konzoli.

N Line volan.

N Line volan.

Novi trokraki N Line volan ima finu kožnu završnicu sa crvenim kontrastnim šavovima i sportskim metalik akcentima. On ponosno prikazuje N logo.  

Metalne papučice.

Metalne papučice.

Sportske metalne papučice poboljšavaju dinamično iskustvo vožnje sa završnom obradom od brušenog metala i gumenim jastučićima otpornim na klizanje za bolju kontrolu.

Performanse

N Line osećaj.

Zahvaljujući kombinovanom 1,6-litarskom T-GDi Smartstream motoru sa 252KS i elektromotoru od 72 kW i opciono elektronski kontrolisanom vešanju (ECS), vi dobijate povećanu agilnost i odziv N Line vozila inspirisanog moto sportom u SUV plug-in hybridu.

Eco režim.

Eco režim.

Uživaćete u dobroj udobnosti vožnje u gradskom saobraćaju. Pored toga, Eco režim pruža vrhunsku efikasnost u potrošnji goriva sa modifikovanim ubrzanjem, tačkama prenosa i klimatizacijom.

Sport režim.

Sport režim.

Sport režim je oštriji i nudi više kontrole i povratnih informacija u celom opsegu brzina sa direktnijom vezom kako bi se obezbedila još veća kontrola na putu. 

Elektronski kontrolisano vešanje (ECS).

Elektronski kontrolisano vešanje (ECS).

ECS kontroliše silu prigušenja na svakom točku. Smanjuje kotrljanje, nagib i vertikalno kretanje, poboljšavajući vašu vožnju i unapređujući kontrolu.

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.