Tucson N Line

Zauzmite svoj stav.

Skroluj dole
Tucson N Line

Tucson N Line

Stav je ono što vas vodi životnom uspehu, čak i u vožnji.
Imamo savršeno sredstvo za vas.

Snažan stav zasnovan na sportskoj senzualnosti

Potpuno novi Tucson N Line nudi prefinjena dizajnerska rešenja a orijentisan je na performanse.

Ispod rešetke nalazi se viši i veći pravougaoni branik za sportski izgled uz fini usis vazduha. Pozadi su duži aerodinamički spojler i peraja koja naglašavaju oblik.

Istaknuta unutrašnjost

Sportska sedišta N brenda od crnog antilopa sa crvenim kontrastnim šavovima daju prefinjen izgled, čemu finiš daju elementi N dizajna koji se nalaze na namenskom N volanu, kožnoj ručici menjača ili poklopcu konzole za menjač.

Poboljšana vožnja i upravljanje

Elektronski kontrolisano vešanje (ECS), optimizovano za varijante potpuno novog Tucson N Line nudi dodatnu fleksibilnost na putu tehnologijom adaptivnih amortizera. U normalnom režimu kontrola vešanja postaje znatno stroža pri tipičnim brzinama na seoskim putevima, dok u sportskom režimu nudi više slobode i povratnih informacija kroz ceo opseg brzina.

Poboljšana vožnja i upravljanje

Galerija

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.54MB Cenovnik TUCSON N Line
PDF dokument | 0.43MB Cenovnik TUCSON N Line Facelift
PDF dokument | 0.16MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.