Eksterijer

Eksterijer

Široka vrata prtljažnika

Početak dizajna modela SANTA FE počinje od prtljažnika kako bi se bolje prilagodio potrebama današnjih potrošača. On ima najveća vrata prtljažnika u Hyundai liniji sa ukrasima pomerenim u stranu što je više moguće. Široki prtljažnik ide dalje od toga da bude samo običan prtljažni prostor. Pruža vam prostran prostor nalik na terasu koji vam omogućava da udobno i lako iskusite način života na otvorenom. 

Karoserija koja odgovara i boravku na otvorenom i urbanim sredinama.

Robustan eksterijer ostavlja moćan utisak gde god da krene. Svetla u obliku slova H dodaju taj jedinstven Hyundai identitet i istovremeno dopunjavaju moćan dizajn modela SANTA FE sofisticiranim detaljima. Izgled zadnjeg dela se odlikuje širokim prtljažnim vratima, što pojačava utisak čvrstine i stvara jednostavniji i skulpturalan izgled.

Maksimalna funkcionalnost na otvorenom.

Akcenti usredsređeni na eksterijer.

Krovni nosač tipa Bridge & Dvostruki panoramski krov.

Krovni nosač tipa Bridge & Dvostruki panoramski krov.

Utovari više. Vidi više. Iskoristite maksimalno svoja iskustva na otvorenom sa maksimalnim korišćenjem krova. 

Pomoćna ručica skrivenog tipa.

Pomoćna ručica skrivenog tipa.

Gurnite za više zabave. Skriveni užitak koji vam omogućava da pristupite krovu lako i bez napora. 

Prihvatite krivinu.

Panoramski zakrivljen ekran.

SANTA FE je prvi u klasi koji ima panoramski zakrivljen ekran. Kombinacija instrument table i audio-video navigacionog sistema u jednu besprekornu i elegantnu jedinicu, vam sada omogućava da ostanete pažljiviji i fokusiraniji nego ikad pre.

Jedinstveno prefinjeno, osvežavajuće otkriće.

Jedinstveno prefinjeno, osvežavajuće otkriće.

Elementi H potpisa u unutrašnjosti

SANTA FE-a su u kontrastu sa eksterijerom time što naglašavaju horizontalne i vertikalne atribute dizajna i odgovaraju tonu i raspoloženju eksterijera. Dizajn svetala u obliku slova H  je primenjen na celoj instrument tabli i otvorima za vazduh. To naglašava osećaj otvorenosti, dok istovremeno uspostavlja jedinstvenu ravnotežu dizajna. 

Prikladan dizajn enterijera

Prikladan dizajn enterijera

Sa dužim međuosovinskim rastojanjem SANTA FE nudi unutrašnji prostor koji je vodeći u klasi, dok istovremeno ispoljava čvrst karakter SUV-a. Sa potpuno sklopivim drugim i trećim redom sedišta, sada maksimalno možete da iskoristite prtljažni prostor. Stavite više, čuvajte više i uživajte više.

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.