Stimulativnija vožnja.

e-Dynamic Drive

Kad se vozilo približi skretanju, hibridni sistem reguliše kretanje vozila kako bi se izvršilo vektorisanje obrtnog momenta i istovremeno održalo idealno prijanjanje točkova za dinamičke performanse upravljanja.

Upravljajte glatko.

e-Comfort Drive

Prilikom prolaska preko ležećih policajaca, hibridna tehnologija upravlja motorom da smanji podrhtavanje vozila i obezbedi glatku vožnju na neravnom putu. Prilikom ubrzanja, hibridni sistem kontroliše kretanje vozila tako da vozač oseća manje drhtanja i veće linearno ubrzanje.

Održavajte kontrolu.

Specijalizovana kontrola područja sa zagušenjem saobraćaja.

Utvrđuje da li je vozilo zaglavljeno u zagušenom saobraćajnom području kombinovanjem informacija prikupljenih iz njegove GPS navigacije i stanja vožnje vozila. Zatim strateški menja šeme promene stepeni prenosa i tačke paljenja motora kako bi smanjio nepotrebno rukovanje vozilom uzrokovano ponovljenim ubrzavanjem/usporavanjem, a na kraju poboljšavajući udobnost vožnje.

Optimizujte svoja zaustavljanja.

Pametno regenerativno kočenje

Analizira stanje u saobraćaju i autonomno prilagođava nivo regenerativnog kočenja za još efikasnije iskustvo vožnje.

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.