5 sedišta

5 sedišta

6 sedišta

6 sedišta

7 sedišta

7 sedišta

Prihvatite zdrav način života.

UV-C posuda za sterilizaciju.

Prva u svojoj vrsti UV-C posuda za sterilizaciju je postavljena na vrhu kasete za rukavice ispred suvozačevog sedišta, omogućavajući laku sterilizaciju često korišćenih predmeta, kao što su mobilni telefoni, novčanici, itd.

Ostanite hladni, ostanite sveži.

Dualna potpuno automatska klimatizacija.

Podešava protok vazduha na osnovu podešavanja temperature za veću udobnost, dok senzori otkrivaju i automatski poboljšavaju kvalitet vazduha. Dolaze sa senzorom za finu prašinu, sistemom za automatsko odmagljivanje, režimom čišćenja vazduha i funkcijom naknadnog duvanja vazduha.

Udvostručite udobnost.

Dvostruko bežično punjenje.

Udvostručite udobnost.

Potpuni pristup svuda za sve.

Bilateralna multi-konzola.

Digitalne radosti.

Moderna tehnologija za modernog vozača.

Uživajte u njnovijoj tehnologiji na dohvat ruke, od najnovijih ažuriranja softvera do iskustva u automobilu bez ključa. 

Akustično brilijantan.

BOSE 12 zvučnika.

Poboljšani Bose Premium zvučni sistem sa 12 zvučnika i novom CenterPoint 360 tehnologijom su naštimovali Bose inženjeri kako bi pružili bogato i impresivno iskustvo slušanja na svakom sedištu.

Neka bude jedinstveno vaš.

Prilagođavanje stavki

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.