Hyundai Auto Beograd dodelio Hyundai H-1 kombi za prevoz putnika školi ''Svetozar Miletić'' iz Zemuna

Hyundai Auto Beograd u saradnji sa MUP-om Srbije za 4 meseca realizovao veliku akciju ''Znanje i bojice za bezbedne ulice'' čiji je cilj povećanje bezbednosti dece u saobraćaju.

Hyundai dodelio kombi H-1 OŠ Svetozar Miletić

Hyundai dodelio kombi H-1 OŠ Svetozar Miletić

09.09.2011. godine, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, održana je dečija manifestaciji kojom je obeležen završetak velike akcije ’’Znanje i bojice za bezbedne ulice’’ koja je imala za cilj povećanje bezbednosti dece u saobraćaju, koju je organizovao Hyundai Auto Beograd pod pokroviteljstvom MUP-a Srbije.

Nakon proglašenja pobednika u ovoj velikoj akciji, od strane  generalnog direktora Hyundai Auto Beograda Slavca Habiča, Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je dodelio glavnu nagradu pobedničkoj školi -  ključeve Hyundai H1, kombija sa 8 sedišta za prevoz putnika.

Glavnu nagradu Hyundai H1, Hyundai Auto Beograd je  pobedničkoj školi dodelio u vlasništvo kako bi na ovaj način dao svoj doprinos bezbednosti prevoza učenika ove škole i nagradio trud i znanje dece i angažovanje škole  koje je prepoznala potrebu povećanja svesti o značaju bezbednosti dece u saobraćaju.

U februaru 2011. godine, Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa MUP-om Srbije, započeo relizaciju jedne od najvećih akcija ove vrste na teritoriji Srbije, kao kontinutitet aktivnosti u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju koje je Hyundaui Auto Beograd započeo u 2008. godini.

U akciji je ove godine učestvovalo 2.000 dece iz 20 škola u 7 gradova Srbije /deca iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kraljeva, Jagodine, Zrenjanina i Čačka/. Akcija je realizovana u 4 nivoa: školsko, gradsko, međugradsko i finalno takmičenje. Uzrast dece koja su učestvovala u akciji su deca od I-IV razreda jer je prema istraživanjima ova ciljna grupa najugroženija u saobraćaju.

Deca prvog i drugog razreda su crtala na zadatu temu koja se tiče bezbednosti u saobraćaju a neke od tema su bile:’’Saobraćaj ispred moje škole’’, ’’Savremeno vozilo-koje ne zagađuje životnu okolinu i doprinosti povećajnju bezbednosti dece u saobraćaju’’ i druge. Deca trećeg i četvrtog razreda su popunjavali testove na temu bezbednosti.  Testove kao i sve druge materijale za takmičenje radili su stručnjaci iz Saobraćajne škole iz Zemuna kako bi se takmičenje realizovalo na visoko profesionalnom nivou.

Na završnoj manifestaciji  koja je upriličena 09.09. na Trgu Nikole Pašića prisustvovala su deca iz škola koje su učetvovale u ovoj akciji, rešavala saobraćajne situacije na improvizovanoj raskrsnici i crtala na temu bezbednosti. Program je vodio dečiji glumac Neša Nenadović, prisutnu decu su zabavljali animatori a za muzički deo programa je bio zadužen dečiji hor ’’Čarolija’’.  

Sa aktivnostima posvećenim povećanju bezbednosti dece u saobraćaju Hyundai Auto Beograd će nastaviti i narednih godina jer je bezbednost dece u saobraćaju dugoročno opredeljenje Hyundai Auto Beograda.

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.