Eksterijer
Finiširajte strimlajner

Eksterijer<br>Finiširajte strimlajner

Elektrifikovani strimlajner

Optimizovana silueta

Estetika i funkcionalnost harmonično se spajaju u aerodinamičnoj silueti IONIQ 6. Evocirajući prirodno izvajanu lepotu rečnog kamena jednostavnim, aerodinamičnim i senzualnim dizajnom siluete, ovaj elektrifikovani strimlajner nudi optimizovan prostor i nove standarde koji su na čelu ere mobilnosti električnih vozila.

Pikselizujte električnu budućnost.

Svetla sa parametarskim pikselima

Osvetlite budućnost dizajnom parametarskih piksela sa IONIQ potpisom. Primenjen na preko 700 delova, uključujući prednja svetla, zadnja kombinovana svetla i prednje donje senzore, ovaj dizajn je evoluirao i integrisao se kako bi ojačao identitet brenda IONIQ 6. Implementirani u svakom IONIQ modelu, parametarski pikseli spajaju digitalno i analogno povezujući generacije sa električnom budućnošću.

Lepota prozirnosti

Lepota prozirnosti

Transparentni materijali

IONIQ 6 je realizacija siluete naših snova, oblikovane prozirnim teksturama nalik staklu, koje izvrsno reflektuju svetlost. Funkcionalni, senzorni i emocionalni atributi transparentnosti istaknuti su na zadnjem spojleru IONIQ 6, anteni u obliku ajkulinog peraja, DSM kameri, zaštitnim oblogama, džepu na vratima i donjem poklopcu konzole, što dodatno naglašava utisak prostranosti i jedinstvenosti.

Antena

Antena "ajkulino peraje"

Digitalni bočni retrovizor (DSM kamera)

Digitalni bočni retrovizor (DSM kamera)

Povezuje vas sa novom dimenzijom

Povezuje vas sa novom dimenzijom

Novi Hyundai amblem

Simbolizujući početak nove ere, novi Hyundai amblem prvi put je predstavljen na IONIQ 6.

Elegantno, a funkcionalno

Elegantno, a funkcionalno

Ručice na vratima

Ručice vrata koje se automatski uvlače planirane tako da zaoble površinu i poboljšaju aerodinamičku efikasnost i sigurnost.

Enterijer
Pametan lični prostor

Enterijer<br>Pametan lični prostor

Kreirajte svoju kabinu nalik čauri.

Izaberite jednu od 2 kombinacije boje enterijera.

Utočište u obliku čaure

Pametna čaura i optimizovan prostor

Unutrašnjost IONIQ 6 u obliku čaure pruža pametan lični prostor na točkovima, služeći i kao udobno utočište i lični prostor prepun praktičnih karakteristika i održivih materijala koji olakšavaju pametno, ekološki prihvatljivo iskustvo mobilnosti i životnog stila.

Napravite ambijent osvetljen po ličnom ukusu.

Dvobojno ambijentalno osvetljenje

Podesite ambijentalno osvetljenje unutrašnjosti sa Dual Color Ambient Lighting za IONIQ 6. Izaberite neku od 64 kombinacije boja za gornji i donji deo da dobijete osvetljenje u skladu sa vašim raspoloženjem. Obogatite iskustvo vožnje psihološkim efektima iz 6 dvobojnih tema koje preporučuju stručnjaci za boje.

Koncentracija: Intenzivne boje za pojačanje svesnosti i bolji fokus.

Kreativni trenutak: Neka vas senzualne boje inspirišu.

Lekovita šuma: Nađite mir i harmoniju u bojama prirode.

Meditacija: Napravite atmosferu sa dubokim bojama za dubinu misli.

Opuštanje uma: Nežno meke boje za ublažavanje stresa i anksioznosti.

Divan dan: Podignite raspoloženje smelim i živim bojama.

Kad se osvetljenje uskladi sa brzinom

Osvetljenje usklađeno sa brzinom

Osvetljenje se sinhronizuje sa brzinom. Jačina prednjeg osvetljenja kabine menja se od 10% pri 30km/h do 100% pri 100km/h.* Osetite brzinu na osnovu jačine svetla.

*Osvetljenje sinhronizovano sa brzinom kad je aktivirano postoji samo u prvom redu sedišta, pod uslovom da je nivo osvetljenosti na infotainment ekranu osetljivom na dodir postavljen na 100%.

Personalizujte i optimizujte svoj prostor.

Skladišni prostor u vozilu

Udobno se smestite u svestranu unutrašnjost sa efikasnim i izdašnim prostorom za odlaganje.

Tanka vrata bez dugmadi nude maksimalan prostor za džepove, klizni odeljak za rukavice nalik fioci pruža izdašan prostor, a otvorena široko dizajnirana centralna konzola omogućava specijalizovan prostor za dodatnu udobnost.

Tanka vrata bez dugmadi

Centralna konzola nalik mostu

Klizni odeljak za rukavice

Svestrana multifunkcionalnost

Centralna konzola nalik mostu

Unapredite iskustvo u automobilu prilagođavanjem prostora. Centralna konzola se lako podešava za odmor, posao, dnevni boravak ili igru i omogućava da i na putu uživate u svom životnom stilu.

Protegnite noge

Optimizovana prostornost

Zaista se is-teg-ni-te. Jer možete.

IONIQ 6 namenska platforma sa ravnim podom E-GMP (Električno-globalna modularna platforma) čini elemente modularnim i maksimizuje unutrašnji prostor za vožnju, boravak i igru, pružajući vrhunsku udobnost.

Održivost
Naša želja za održivošću

Održivost<br>Naša želja za održivošću

Ekološki odgovorno

Održivi materijali

U skladu sa vizijom etičke posebnosti IONIQ 6 i inspirisani današnjim ekološki svesnim potrošačima, različiti održivi materijali primenjeni su na eksterijer i enterijer IONIQ 6. Zavisno od izbora opreme, oni uključuju eko-procesiranu kožu (sedišta), recikliranu PET tkaninu (sedišta), bio TPO kožu (komandna tabla), bio PET tkaninu (obloga plafona), bio boju dobijenu od biljnih ulja (vrata) i tepih od recikliranih mreža za ribolov - ovo poslednje je prvi put primenjeno na IONIQ brendu.

Ekološki obrađena koža

Ekološki obrađena koža

Ekološki obrađena koža tretirana biljnim ekstraktima i obojena lanenim uljem koristi se za sedišta i druge delove enterijera.

Bio-boja

Bio-boja

Površine kao što su paneli unutrašnjih vrata i volan premazane su bio-bojom napravljenom od ekstrakta biljaka poput cvetova repice i kukuruza.

Reciklirani tepisi od ribarskih mreža

Reciklirani tepisi od ribarskih mreža

Održiva vlakna napravljena od recikliranih ribarskih mreža koriste se u tepisima IONIQ 6.

Svi dizajni, boje, karakteristike i specifikacije na ovom mestu predočeni su samo radi opšteg informisanja kupaca i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Opcije i detalji vozila na ovoj web stranici mogu se razlikovati zavisno od zemlje, a neki modeli vozila možda neće biti dostupni u vašoj zemlji.

Svi opisi su podložni promeni bez prethodne najave.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 1.12MB Cenovnik novi IONIQ 6
PDF dokument | 0.13MB Podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2
PDF dokument | 4.11MB IONIQ 6 brošura

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.