TUCSON Hybrid te čini srećnim.

Šta god da vam život pripremi Novi TUSCON Hybrid vas čini srećnim. Njegov vrhunski dizajn, iznova osmišljen enterijer i najsavremenija pametna tehnologija čine ga savršenim prijateljem u svim vašim avanturama. Život može doneti brojna iznenađenja, ali novi TUCSON Hybrid vraća osmeh na vaše lice.

Unapređen i progresivan.

Sofisticiran i progresivan, unapređen dizajn novog TUCSON Hybrida podiže modernu estetiku na viši nivo. Njegove izvajane površine i dinamične linije su pomogle da TUCSON postane najbolje prodavan auto u segmentu kompaktnih SUV vozila.  

Savremeno dizajniran eksterijer.

Savremeno dizajniran eksterijer.

Novi branici i zaštitne obloge se protežu sa jedne na drugu stranu za dinamičniji stav, dok elegantno redizajnirani točkovi još više naglašavaju moderan izgled.

Pohvale za enterijer i opremu.

Pohvale za enterijer i opremu.

Specijalizovani mediji su uputili velikodušne kritike na račun čistih linija, kvalitetnih materijala, niskog nivoa buke, površina mekih na dodir i prostranosti.

Istražite karakteristike novog TUCSON Plug-in Hybrid.

Istražite karakteristike novog TUCSON Plug-in Hybrid.

Tehnologija na višem nivou.

Novi TUCSON Hybrid se ističe harmoničnim spojem najnovijih karakteristika povezivanja i praktičnosti. Nastavlja da impresionira svojim širokim spektrom najnaprednije pametne tehnologije. 

Panoramski zakrivljen displej.

Panoramski zakrivljen displej.

Novi panoramski zakrivljen displej je harmoničan spoj digitalne instrument table od 12.3” i infotejnment ekrana osetljivog na dodir od 12.3” u jednoj besprekornoj jedinici.

Najsavremenija povezanost.

Najsavremenija povezanost.

Uživajte u višem nivou povezivanja sa Over The Air softverskim ažuriranjima i Hyundai Digital Key 21 , koji vam omogućava da zaključate, otključate i pokrenete vozilo putem pametnog telefona ili Apple Watch2 , bez potrebe da izvadite svoj telefon iz džepa.

Istražite karakteristike.

Istražite karakteristike.

Pogledajte najnovije funkcije povezanosti i pogodnih funkcija.

Bezbrižnost.

Za više bezbrižnosti novi TUCSON Hybrid je opremljen najsavremenijim bezbednosnim funkcijama i naprednim sistemima pomoći vozaču. Ima čak i Pomoć u vožnji auto-putem 1.5, koja je spoj Pomoći za ostanak u traci i Pametnog tempomata zasnovanog na navigaciji. 

Kontrola stabilizacije kod bočnih vetrova.

Kontrola stabilizacije kod bočnih vetrova.

Novi sistem za kontrolu stabilizacije kod bočnih vetrova aktivno sprečava napuštanje trake uzrokovano jakim bočnim vetrovima kako bi se zadržao smer vožnje i obezbedila stabilnost.  

Surround View Monitor.

Surround View Monitor.

Savršen za parkiranje. Surround View Monitor vam daje pregled okruženja oko vas od 360 stepeni kako bi manevrisanje  u skučenim prostorima bilo lakše i bezbednije. 

Napredne bezbednosne funkcije.

Napredne bezbednosne funkcije.

Pogledajte bolje sisteme bezbednosti i sistem Pomoći vozaču u novom TUCSON Hybridu.

N Line

Sportska strana.

Istražite našu sportsku opremu N Line. Odabirom plug-in hybrida, stvarate utisak efikasnosti. Izbor N Line opreme inspirisane moto sportom izrazito naglašava performanse vozila.

Elektronski kontrolisano vešanje.

Elektronski kontrolisano vešanje.

Kontrolom sile prigušenja na svakom pojedinačnom točku, elektronski kontrolisano vešanje smanjuje prevrtanje, nagib i vertikalno kretanje kako bi se poboljšala vožnja i kontrola. Uživajte u boljem upravljanju!

Režimi vožnje Sport i Eco.

Režimi vožnje Sport i Eco.

Sportski režim je izoštren i nudi veću kontrolu i više povratnih informacija u celokupnom rasponu brzina. Eco režim pruža vrhunsku efikasnost u potrošnji sa modifikovanim ubrzanjem, tačkama prenosa brzina i klimatizacijom. 

Istražite N Line.

Istražite N Line.

Pogledajte bolje našu sportsku opremu i otkrijete skrivene talente inspirisane moto-sportom. 
N Line 

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.