Više bezbrižnosti.

Sa svojim naprednim sistemima pomoći vozaču i aktivnim bezbednosnim paketom sa nizom inovativnih funkcija, TUCSON Plug-in Hybrid pruža još više bezbrižnosti.

Unapređena bezbednost sa 7 vazdušnih jastuka.

Unapređena bezbednost sa 7 vazdušnih jastuka.

Sadrži poboljšani sistem od sedam vazdušnih jastuka, uključujući centralni bočni vazdušni jastuk u prvom redu.

Sistem kontrole stabilnosti kod bočnih vetrova.

Sistem kontrole stabilnosti kod bočnih vetrova.

Sistem kontrole stabilnosti kod bočnih vetrova aktivno kontroliše napuštanje trake uzrokovano jakim bočnim vetrovima kako bi se zadržao postojeći pravac vožnje i kako bi se obezbedila stabilnost.

Surround View Monitor.

Savršeno za parkinge. Surround View Monitor vam daje pregled oblasti od 360 stepeni kako bi manevrisanje u skučenim prostorima bilo lakše i bezbednije

Upozorenje na razdaljinu pri parkiranju (PDW).

Biiiip, biiip, biiip. Napred / Bočno / Rikverc ultrasonični senzori detektuju predmete i upozoravaju vas zvučnim signalima čija frekventnost raste tako da možete da procenite razdaljinu od predmeta. 

Monitor za nadzor mrtvog ugla.

Možete da vidite prikaz zadnje leve i desne strane pravo ispred vas na digitalnoj instrument tabli. Kamere se aktiviraju uključivanjem žmigavaca tokom promene trake.  

Upozorenje na bezbedan izlazak (SEW).

Upozorenje na bezbedan izlazak (SEW).

Ova pametna funkcija vam pomaže da izbegnete nezgode detektovanjem vozila koja vam prilaze otpozadi i prikazuje upozorenje na instrument tabli i spoljnom retrovizoru, kao i oglašavanjem zvučnog upozorenja.  

eCall.

eCall.

Automatski poziva hitne službe ako imate nezgodu i ako su se vazdušni jastuci naduvali. Ili vi možete sami da pritisnete SOS dugme za hitnu pomoć u bilo koje vreme, 365 dana u godini. 

Pomoć u pametnom ograničenju brzine (ISLA).

Audio i vizuelni signali se pojavljuju kad se prekorači ograničenje brzine. U kombinaciji sa ručnim ograničenjem brzine, ISLA može automatski da podesi brzinu automobila.

Upozorenje na putnike na zadnjem sedištu (ROA).

Najnoviji ROA sistem koristi radarske senzore visoke rezolucije. Radari mogu da izmere i najmanji pokret grudi ili krvotoka putnika. Dakle, sistem je toliko sofisticiran da može da razlikuje odrasle, decu i kućne ljubimce. 

Pomoć u vožnji auto-putem 1.5 (HDA 1.5).

Pomoć u vožnji auto-putem 1.5 (HDA 1.5) održava podešenu brzinu i razdaljinu od vozila ispred kad vozite na auto-putu i pomaže vam da centrirate vozilo u traci, čak i kad vozite kroz krivine. Pametan tempomat (SCC) održava razdaljinu od vozila ispred i brzinu koje je podesio vozač. 

Forward Collision-avoidance Assist with Junction Turning (FCA-JT).

Lane Following Assist (LFA).

High Beam Assist (HBA).

Blind Spot Collision-avoidance Assist (BCA).

Parking Collision-Avoidance Assist Reverse (PCA-R).

Remote Smart Parking Assist (RSPA).

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.