Svestran i povezan.

Novi TUCSON Plug-in Hybrid nastavlja da postavlja standarde u segmentu kompaktnih SUV-ova sa svojim impresivnim  rasponom najsavremenije pametne tehnologije. Uživajte u najsavremenijoj povezanosti, vrhunskim bezbednosnim funkcijama i naprednim sistemima pomoći vozaču. 

Svestran i povezan.

Povezanost.

Besprekorna i intuitivna.

Uživajte u najnovijim poboljšanim funkcijama povezivanja koje pružaju fantastično iskustvo vožnje koje neprimetno integriše tehnologiju i stil. 

12.3

12.3" digitalna instrument tabla.

Potpuno digitalna 12.3”instrument tabla prikazuje esencijalne informacije, poput brzine i informacije o sistemu vožnje tamo gde ih najbolje vidite: ispred i na sredini.  

12.3

12.3" infotejnment ekran osetljiv na dodir.

12.3” centralni ekran osetljiv na dodir vam pruža lak pristup svim funkcijama povezanosti i infotejnment sistemu. Apple CarPlay™ i Android Auto™ vam omogućavaju da preslikate svoje aplikacije, muziku i izgled telefona na veliki ekran.1

12

12" head-up displej.

12” head-up displej vas bezbedno vodi kroz svet i projektuje važne informacije o vožnji, kao što su trenutna brzina, uputstva za navigaciju ili upozorenja, direktno na vaš pogled na put.

6.6

6.6" ekran kontrole klimatizacije osetljiv na dodir.

Lepo i lako. 6.6” ekran kontrole klimatizacije osetljiv na dodir pojednostavljuje proces podešavanja grejanja i hlađenja i pruža vam intuitivnije korisničko uputstvo.

Krell premium sistem ozvučenja.

Premium KRELL sistem ozvučenja stvara zvezdane performanse sa osam zvučnika visokih performansi i sabvuferom koji je optimalno podešen da vam pruži zvezdani realizam.

Bežično punjenje.

Uživajte u bežičnom punjenju vašeg pametnog telefona. Podloga od 15W pruža brzo punjenje i funkciju integrisanog hlađenja kako bi se sprečilo pregrevanje.

USB-C tip.

Uživajte u brzom punjenju i univerzalnoj kompatibilnosti sa utičnicom od 12V i dva USB-C porta (jedan sa podrškom za podatke). Putnici na zadnjim sedištima imaju pristup na dva USB-C porta, koja su pogodno smeštena ispod ventilacionih otvora na zadnjim sedištima.

Bluelink Connected Car Services.

Bluelink Connected Car Services.

Bluelink pruža besprekornu povezanost i pametne funkcije kako bi vam vožnja bila još udobnija.

Always up to date with OTA software update

Connected routing

Connected routing

Hyundai digital key 2

Hyundai digital key 2

Pogodnosti

Neka vam bude udobno.

TUCSON Plug-in Hybrid je savršen prijatelj za sve vaše avanture, koji podiže pogodnosti i udobnost na nivoe bez presedana sa unapređenim i proširenim rasponom pametne tehnologije.

Sistem pametnog prednjeg osvetljenja (IFS).

Sistem pametnog prednjeg osvetljenja (IFS).

Uživajte u najboljem osvetljenju i bezbednosti sa Matrix svetlima LED tehnologije koji se automatski adaptiraju situaciji na putu, maksimizirajući korišćenje dugih svetala bez zaslepljivanja vozača iz suprotnog smera.

Bočni retrovizori sa automatskim okretanjem.

Bočni retrovizori sa automatskim okretanjem.

Uživajte u poboljšanoj udobnosti parkiranja i boljoj vidljivosti kad vozite u rikverc zahvaljujući bočnim retrovizorima sa integrisanim memorijskim sistemom (IMS) koji se automatski okreću na dole prilikom vožnje u rikverc.

Kontrola klimatizacije koja čini sve srećnim.

Budimo realni. Svi se mi razlikujemo. Neki vole vruće, a drugi hladnije. A TUCSON Plug-in Hybrid vam omogućava da svima bude prijatno zahvaljujući tehnologiji kontrole klime prilagođenoj putnicima, sa funkcijama kao što su grejanje i ventilacija sedišta i trozonska kontrola klime.

Trozonska kontrola klime.

Trozonska kontrola klime.

Neka svi budu sretni! Trozonska kontrola klime vam omogućava da podesite različite temperaturne zone za vozača, suvozača i putnike na zadnjim sedištima. 

Grejanje i ventilacija sedišta.

Grejanje i ventilacija sedišta.

Hladno leti. Toplo zimi. Vozaču i suvozaču će se svideti opciona sedišta sa grejanjem i ventilacijom. Grejanje zadnjih sedišta je takođe dostupno za zadnja sedišta.

Velika udobnost.

Velika udobnost.

Raznovrstan i povezan, TUCSON Plug-in Hybrid je takođe velik i udoban. Pametne funkcije poput daljinskog preklapanja sedišta čine utovar terete brzim i lakim. A pametni uređaj za ulazak vam omogućava laku kontrolu nad sedištem suvozača.  

Svestrano preklapanje zadnjih sedišta.

Svestrano preklapanje zadnjih sedišta.

Za veću udobnost i raznovrsnost zadnja sedišta se mogu preklopiti u odnosu 40:20:40. Ručice za daljinsko preklapanje na bočnim zidovima prtljažnika vam omogućavaju da preklopite sedište iz daljine.

Pametan položaj baterije.

Pametan položaj baterije.

Zahvaljujući položaju visokonaponske baterije na podvozju, TUCSON Plug-in Hybrid nudi veliki prostor za noge unutra. Putnici na zadnjim sedištima mogu da uživaju u 955 mm prostora za noge.

 Pametan električni prtljažnik.

Pametan električni prtljažnik.

Uživajte u lakom utovaru. Vrata prtljažnika se automatski otvaraju kad se detektuje pametan ključ u blizini na 3 sekunde. Štaviše, možete podesiti visinu podizanja vrata na različite postavke.  

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.