Nova Hyundai KONA osvojila naziv " Automobil godine "
  • KONA osvojila naziv “Automobil godine” u anketi vlasnika automobile Auto Express-a

  • Kupci su izglasali za najbolji automobil Hyundai KONA UK u anketi Auto Express Driver Power

  • KONA je takođe proglašena za najbolji mali SUV a KONA Electric za najbolji električni automobil

  • Auto Express Driver Power je najcenjenija anketa o vlasništvu u UK

  • IONIQ je drugoplasirani u klasi Compact Family Car, i10 drugi u City Car klasi

  • KONA osvaja zlatnu nagradu za vožnju i upravljanje, IONIQ za efikasnost goriva i tekuće troškove


Offenbach, 29 July 2021 - Hiljade britanskih vozača glasalo je da se model Hyundai KONA proglasi za najbolji automobile. Prema Anketi vozača Auto Express-a, KONA je takođe proglašena za najbolji mali SUV, a KONA Electric je pobedila u klasi najboljih električnih automobila.

Anketu vozača već 20 godina organizuje najprodavaniji nedeljni časopis za automobile u Velikoj Britaniji, Auto Express koji poziva vlasnike automobila da svoja vozila ocene u brojnim kategorijama, od pouzdanosti i tehnologije do efikasnosti goriva i svakodnevnih troškova.

Glavni urednik Auto Express-a, Steve Fowler, rekao je: „Hyundai KONA je proglašena za automobil godine zahvaljujući sveobuhvatnom nizu prednosti, a vlasnici nam govore da vole gotovo sve u vezi ovog malog SUV-a, od lakog upravljanja, fantastičnog infotainmenta i niskih troškova korišćenja, do velike pouzdanosti, elegantnog izgleda i snažnih pogonskih sklopova.

„Šta više, kada izdvojimo KONA Electric, otkrićemo da je ovo najbolje ocenjeni EV u našoj anketi, čime smo dobili bolji rezultat i od Nissan Leaf-a i Teslinog modela 3. Zaista izuzetno. Ali nije samo KONA impresionirala vlasnike: Hyundai-ev IONIQ odneo je pobedu u kategoriji potrošnje goriva i troškova, a završio je drugi u klasi kompaktnih porodičnih automobila, dok je i10 osvojio srebrnu medalju u oceni gradskih automobila. ”

Da bi se KONA rangirala kao najbolji automobil u anketi, morala je osvojiti odlične ocene u svakoj kategoriji. Model je dobio najbolje ocene za vožnju i rukovanje i bio je drugoplasirani u kategorijama Pouzdanost i kvalitet izrade, Infotainment, Povezivanje i elektronika i Motor i menjač.

Krajem 2020. godine, KONA i KONA Electric dobili su značajna poboljšanja stila, tehnologije i još mnogo toga, donoseći još više opreme i luksuza. KONA Electric nudi izbor između dve pogonske grupe, sa elektromotorom od 39,2 kWh, 136 KS i dometom od 305 km, ili verzijom od 64 kWh sa 204 KS i dometom od 484 km (VLTP).

I drugi Hyundai modeli dobili su veoma visoke ocene u anketi vozača, s tim što je i10 završio na drugom mestu na listi gradskih automobila, a IONIQ na drugom mestu u klasi kompaktnih porodičnih automobila-uključujući ukupnu pobedu u kategoriji efikasnosti goriva i troškova .

Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe, rekao je: „Slavimo šest pobeda naših modela na dodeli nagrada Auto Express-a, i drago nam je što vidimo da su čitaoci jednako oduševljeni Hyundai-em. Anketa vozača Auto Express-a odličan je barometar za iskustvo vlasništva Hyundai automobila u stvarnom životu, a ovoliki broj naših modela koji su osvojili visoke ocene i zauzeli prvo mesto, svedoči o veličini i snazi razvoja asortimana Hyundai proizvoda. "

Najnovije

Povratak na listu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.