Dizajniran da se istakne.

Sportski, elegantan i vizuelno zadivljujući: dinamična silueta novog i20 s lakoćom privlači pažnju svojim osveženim spoljašnjim dizajnom.

Sigurnost u vožnji, redefinisana.

Poboljšani bezbednosni paket je dizajniran da učini ulice bezbednijim za sve: vas, vaše saputnike i sve ostale učesnike u saobraćaju - uključujući pešake i bicikliste.

Povezan s vama.

Uživajte u funkcijama pametnog povezivanja i20 za udobnu vožnju: ostanite bežično povezani i kontrolišite glasom svoj automobil dok ste na putu.

Stil nove generacije.

Računa se prvi utisak - zato smo osvežili dizajn jednog od naših najuspešnijih modela. Ishod? Automobil koji izgleda isto toliko dobro koliko je dobar i u vožnji, sa modernom, dinamičnom siluetom koja se ističe na putu.

Povežite se sa svojim i20.

Povežite se sa svojim i20.

Novi i20 dolazi sa najnovijim funkcijama povezivanja kako bi vaša vožnja bila još lakša.

Najviši nivo bezbednosti.

Najviši nivo bezbednosti.

Više Hyundai Smart Sense bezbednosnih funkcija sada dolazi u standardnom paketu: Bezbedna putovanja za sve.

5-godišnja garancija na neograničenu kilometražu.

Kao i svaki Hyundai, i20 je napravljen po najvišim mogućim standardima kvaliteta. I taj kvalitet potkrepljujemo 5-godišnjom garancijom bez ograničenja kilometraže tako da možete uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koji vam pruža jedna od najboljih garancija u industriji - koju dobijate kao standard.

5-godišnja garancija na neograničenu kilometražu.
Tehnologija motora spremna za budućnost.

Tehnologija motora spremna za budućnost.

Svi novoregistrovani Hyundai i20 modeli benzinskih motora u Evropi ispunjavaju Euro 6d standarde emisije.

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.