Najsveobuhvatniji sigurnosni paket.

Sa Hyundai Smart Sense, našim najsavremenijim naprednim sistemima za pomoć vozaču, i20 nudi najsveobuhvatnije pakete tehnologije aktivne bezbednosti u svojoj klasi - napravljene da vam pruže veću sigurnost i bezbrižnost. Ne bi se očekivalo da će se mnoge od dostupnih funkcija naći u automobilima ovog segmenta.

Asistent za praćenje trake (LFA).

Po prvi put, i20 ima pomoć pri praćenju saobraćajne trake (LFA). Kada je aktiviran, drži automobil u sredini svoje trake pri brzinama između 0 i 180 km/h na autoputevima i gradskim ulicama.

Asistent za izbegavanje sudara u mrtvim uglovima (BCA).

Koristeći radarske senzore u donjem zadnjem braniku i prednju kameru, sistem vas upozorava na saobraćaj u zoni mrtvog ugla. Ako u takvoj situaciji uključite pokazivač pravca, oglasiće se zvučnim upozorenjem i aktivirati kočnicu da spreči sudar.

Asistent za izbegavanje sudara pozadi (RCCA).

Kada se krećete unazad iz područja sa slabom vidljivošću, sistem ne samo da upozorava vozača ako se vozila približavaju sa strane, već i automatski koči.

Asistent za izbegavanje sudara spreda (FCA).

Motreći put ispred vozila pomoću radara i kamere, FCA sistem automatski koči kada detektuje naglo kočenje od strane automobila ispred, pešaka ili bicikl na putu.

Pametni tempomat zasnovan na navigaciji (NSCC).

Koristi najsavremeniji navigacioni sistem da predvidi nadolazeće krivine ili pravce na auto-putevima i prilagođava brzinu za bezbedniju vožnju.  

Inteligentni asistent za ograničenje brzine (ISLA).

Audio i vizuelni signali se pojavljuju kada se prekorači ograničenje brzine. U kombinaciji sa ručnim ograničavačem brzine, ISLA može automatski podesiti brzinu automobila.

Upozorenje o zadnjim putnicima (ROA).

Upozorenje o zadnjim putnicima (ROA).

Otkriva da li su zadnja vrata otvorena ili zatvorena pre nego što je automobil pokrenut, a zatim podseća vozača da proveri sedišta po izlasku iz vozila.

Asistent za izbegavanje sudara pri parkiranju unazad (PCA-R).

PCA-R vam daje dodatno samopouzdanje prilikom navigacije i20 do uskih parking mesta kada se krećete unazad. Kad god sistem otkrije rizik od sudara, PCA-R automatski aktivira kočnice.

Upozorenje o odlasku vozila ispred (LVDA).

Upozorenje o odlasku vozila ispred (LVDA).

Ova pametna funkcija za gradsku vožnju upozorava vozača kada vozilo ispred izađe iz stanja mirovanja, na primer na semaforu ili u saobraćajnoj gužvi.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cenovnik i20 Facelift
PDF dokument | 0.45MB Cenovnik i20 FL MY24
PDF dokument | 0.11MB Emisija potrošnje CO2 novi i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.