Vrhunski zvučni sistem i potpuno bežično povezivanje.

Uživajte uz više praktičnosti koju pružaju bežično preslikavanje ekrana telefona na ekran osetljiv na dodir od 8 inča i bežično punjenje i prenos svih opcija ekrana osetljivog na dodir na pametni telefon. Dostupni vrhunski zvučni sistem BOSE® sa osam zvučnika pruža više uživanja, samo ga pojačajte i zapevajte.

Bežično punjenje.

Bežično punjenje.

Uživajte u povezivanju svog mobilnog telefona bez kablova - bežično punjenje i prenos za sve ekrane osetljive na dodir i bežično preslikavanje na ekran osetljiv na dodir od 8 inča.

USB portovi.

USB portovi.

Povezivanje i punjenje prenosivih USB uređaja na vaš i20 nikada nije bilo lakše nego sad sa USB-C portovima na prednjem i zadnjem delu automobila - samo priključite (plug and play).

Premium Bose® zvučni sistem.

Uživajte u neverovatnom audio iskustvu sa vrhunskim Bose® zvučnim sistemom i20. Sa osam zvučnika, uključujući dubokotonac, dizajniran je da ide u korak sa sportskim stilom automobila, pružajući zvučno iskustvo koje je jednako dinamično kao i vožnja i20.

Premium Bose® zvučni sistem.

Povezivanje

Najbolje mogućnosti povezivanja u klasi.

Uživajte u najsavremenijoj pametnoj tehnologiji sa dvostrukim vizuelno kombinovanim velikim ekranima od 10,25 inča sa funkcijom podeljenog ekrana. A uz Bluelink Connected Car Services, možete da kontrolišete svoj automobil sa pametnog telefona - ili glasom. Donosi besprekornu povezanost direktno u i20 sa onlajn prepoznavanjem glasa i funkcijama koje vašu vožnju čine praktičnijom i prijatnijom.

Brilijantan digitalni klaster od 10,25 inča.

Brilijantan digitalni klaster od 10,25 inča.

Za još više high-tech izgled u kokpitu, brilijantni digitalni klaster od 10,25 inča prikazuje osnovne informacije o vožnji tamo gde ih možete najbolje videti: napred i u sredini. Možete da modifikujete ekran po svojoj želji: brzinu možete prikazati digitalno, protok energije (samo 48V) ili funkcije Smart Sense.

10,25'' centralni ekran osetljiv na dodir.

10,25'' centralni ekran osetljiv na dodir.

i20 vam pruža inovativnu tehnologiju koja olakšava život. Njegov opcioni ekran osetljiv na dodir od 10,25” integriše 3D navigaciju, medije i funkcije povezivanja.

Brilijantan ekran osetljiv na dodir od 8 inča.

Brilijantan ekran osetljiv na dodir od 8 inča.

Ekran osetljiv na dodir od 8" ima i bežično preslikavanje pametnog telefona, što vam omogućava da lako povežete i preslikate svoj pametni telefon preko Apple CarPlay ili Android Auto.

Bluelink Connected Car Services.

Bluelink, Hyundaijev sistem povezanih automobila, koristi integrisanu telematiku da ponudi najsavremenije Hyundai usluge uživo, kao što su saobraćaj uživo ili parkiranje na ulici. Pomoću aplikacije Bluelink možete daljinski zaključati i otključati svoj i20 ili pronaći svoj automobil kada se ne sećate gde je tačno parkiran. Aplikacija će vam takođe poslati alarm ako neko pokuša da provali. A ako želite da znate da li je pritisak u gumama u redu, to će vam takođe reći.

Povezano rutiranje.

Povezano rutiranje.

Povezano rutiranje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacionog uređaja, već moćni server unutar Hyundai oblaka. Zašto je to bolje? Zato što omogućava preciznije predviđanje saobraćaja, preciznije određivanje vremena dolaska i pouzdanije preračunavanje rute.

Navođenje tokom poslednje milje.

Navođenje tokom poslednje milje.

Možda ćete morati negde da parkirate svoj i20 pre nego što stignete na svoje stvarno odredište. Ako ste na udaljenosti od 200 m - 2 km, možete da predate navigaciju automobila aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost (AR), vaš telefon će vas tada voditi tačno kuda želite da idete.

Informacije o ceni goriva uživo.

Pronađite gorivo brzo i po povoljnoj ceni - stalno ažurirana pokrivenost uslugama prodaje goriva daje trenutne cene goriva i informacije o lokaciji - samo dodirnite ekran da biste postavili svoj izbor kao odredište.

Parking na ulici i van nje.

Brže pronađite parking mesto - i uživajte u efikasnijem parkiranju bez stresa. Ova funkcija vam pomaže da pronađete i uporedite opcije parkiranja u realnom vremenu u garažama i parkiralištima, kao i na parking mestima na ulici.

Vremenska prognoza.

Želite da znate kakvo vreme vam je na putu? Uz vremensku uslugu uživo, uvek možete da pratite najnovije vremenske informacije o vašoj trenutnoj lokaciji, destinaciji ili omiljenim gradovima.

Upozorenje na kamere za brzinu.

Sveobuhvatna usluga sa upozorenjima za fiksne i mobilne kamere za kontrolu brzine. Tako da možete da se fokusirate na bezbednu, samouverenu i opuštajuću vožnju.

Informacije o saobraćaju.

Stigni brže. Sa Hyundaijevim informacijama o saobraćaju u realnom vremenu, dobijate najbolje rute u skladu sa preovlađujućim uslovima - kao i najpreciznije procene vremena dolaska.

Tačka interesovanja uživo.

Traganje za adresom, POI (point of interest - tačka interesovanja) ili kombinacija obe stvari nikada nije bilo laka stvar. Zahvaljujući besplatnoj pretrazi teksta, uvek možete pronaći mesto koje tražite.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® pruža besprekornu povezanost i pametne funkcije koje čine vašu vožnju praktičnijom.

Parking Assist.

Uđite u uska parking mesta sa lakoćom zahvaljujući pomoći pri parkiranju (PA): uživajte u poluautonomnom parkiranju podržanom nizom senzora i softvera.

Režimi raspoloženja.

Sa režimima raspoloženja uživajte u prijatnim ambijentalnim zvucima tokom dužih vožnji ili u saobraćaju u špicu. 6 različitih oflajn zvučnih pejzaža dostupno je za slušanje i opuštanje.

LA LISTE integracija.

Tražite odličan restoran nakon duge vožnje? LA LISTE, sada dostupan na i20, preporučuje vam najbolja mesta za ručavanje u vašem trenutnom području.

Kontrola vozila prepoznavanjem glasa.

Kontrola vozila prepoznavanjem glasa.

Aktivirajte i20 VRVC pritiskom na dugme za razgovor i kontrolišite klima uređaj, temperaturu, grejače sedišta i više funkcija automobila svojim glasom.

eCall.

eCall.

Vaša bezbednost je naš glavni prioritet. Uz drugu eCall generaciju zasnovanu na 4G mreži, i20 automatski upozorava spasilačke službe i daje im lokaciju automobila u slučaju ozbiljne nesreće.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cenovnik i20 Facelift
PDF dokument | 0.45MB Cenovnik i20 FL MY24
PDF dokument | 0.11MB Emisija potrošnje CO2 novi i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.