Sportski redefinisan.

Dinamičan, karakterističan i senzualno sportski - Sada sa osveženim dizajnom, i20 postavlja nove standarde u svom segmentu svojim dinamičnim izgledom koji ostavlja utisak na putu.

Sportski redefinisan.

Eksterijer

Stavimo akcenat na posebnost stila

Elegantan i zgodan, novi i20 sada ima nove elemente spoljašnjeg dizajna koji dodatno naglašavaju njegov sportski stil zahvaljujući niskom profilu krova i dugom međuosovinskom rastojanju. Inspirisan Hyundaijevom Sensuous Sportiness (senzualno sportski) filozofijom dizajna, njega čini harmonična kombinacija energetski efikasnih proporcija, stila i tehnologije.

Eksterijer
Dinamički potpis svetala.

Dinamički potpis svetala.

Široka kompletno LED prednja svetla dinamički su naglašena oštrim dnevnim svetlima, vizuelno povezanim sa zadnjim svetlima, stvarajući jedinstven izgled.

Spreda i u centru: sportski stil.

Spreda i u centru: sportski stil.

Prepoznatljivi novi prednji branik uokviren je istaknutim otvorima za vazduh i smelom novom rešetkom sa širokim dijagonalnim mrežastim dizajnom, što stvara snažan prvi utisak.

Odvažan novi izgled pozadi.

Odvažan novi izgled pozadi.

LED kombinovana svetla u obliku slova Z koja prate liniju dizajna protežu se vizuelno preko poklopca prtljažnika što stvara zaista jedinstven izgled. Novodizajnirani zadnji branik ima srebrne mrežaste akcente u harmoniji sa jedinstveno upečatljivim potpisom svetala, što čini hrabar novi  iskorak koji iz svakog ugla zrači sportskim duhom.

Pronađite prave točkove za svoj stil.

Birajte između dva nova dizajna točkova koji su napravljeni posebno da naglase energični stav modela i20: novi točkovi od lake legure od 16 inča i novi točkovi od lake legure od 17 inča. Dostupan je i čelični točak od 15" sa poklopcima točkova.

Pronađite prave točkove za svoj stil.

Vaš automobil. Vaše boje.

Prilagodite i20 tako da odražava vaš lični stil: da upotpune njegovu privlačnu siluetu, ovaj automobil dolazi sa rasponom od 8 podjednako očaravajućih boja spoljašnjosti koje možete odabrati. Tri boje eksterijera su potpuno nove: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl i Meta Blue Pearl. Povrh toga, dostupan krov sa dva tona Phantom crne boje omogućava vam da dodate još više stila.

Vaš automobil. Vaše boje.

Dvotonalni krov.

Prilagodite izgled dodatnom opcijom stila krova sa dva tona u Phantom crnoj boji. Napravite automobil koji savršeno odgovara vašem ličnom ukusu.

Dvotonalni krov.

Enterijer

Visokokvalitetna, visokotehnološka kabina.

Unutar i20, Hyundai dizajneri su primenili širok spektar inovativnih estetskih i tehničkih rešenja kako bi stvorili prozračnu, modernu atmosferu. Unutrašnjost je nadograđena digitalnim klasterom od 4,2" kao standardom i višebojnim LED ambijentalnim osvetljenjem koje možete da menjate u skladu sa raspoloženjem. A za bolje osvetljenje u automobilu, umesto sijalica LED tehnologija je sada instalirana u celoj kabini.

Sportski 4-kraki volan.

Sportski 4-kraki volan.

Zadržite kontrolu i povežite se pomoću komandi na sportskom upravljaču.

Elegantna kontrolna tabla.

Elegantna kontrolna tabla.

Elegantne horizontalne oštrice daju kontrolnoj tabli nekonvencionalno elegantan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Uživajte u udobnosti i stilu.

Uživajte u udobnosti i stilu.

Sedite i uživajte u vožnji. Čak i sa svojim kompaktnim spoljašnjim dimenzijama, i20 vam pruža obilje unutrašnjeg prostora sa sportskim prednjim sedištima koja imaju izražene bočne i podupirače za noge kako bi svako putovanje bilo udobnije.

Izdašan prostor prtljažnika.

Izdašan prostor prtljažnika.

Potreban vam je veliki prostor za prevoz? Praktično svojstvo je da možete odložiti poklopac prtljažnika iza zadnjih sedišta da biste optimalno iskoristili skladišni kapacitet i20. Sa kapacitetom prtljažnika od 352 litra, i20 nudi puno prostora za vas i vašu porodicu da se spakujete za vaše avanture.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.36MB Cenovnik i20 Facelift
PDF dokument | 0.45MB Cenovnik i20 FL MY24
PDF dokument | 0.11MB Emisija potrošnje CO2 novi i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.