Vrhunske funkcije za uživanje bez premca.

i20 dolazi sa vrhunskim karakteristikama u svakoj glavnoj kategoriji: Najsavremenija efikasnost i performanse idu ruku pod ruku sa nivoom pogodnosti koje ovaj automobil čine istinskim istaknutim u svom segmentu.

Performanse

Performanse

Više izbora pogona. Više efikasnosti.

Ispod haube, 48-voltni blago hibridni pogon može biti uparen sa 1.0 T-GDi motorom novog i20-a - dostupan sa 100 KS ili 120 KS. Dizajniran za maksimalnu efikasnost i performanse, 48-voltni blago hibridni sistem doprinosi smanjenju potrošnje goriva i emisija ugljenika.

1,2 litarski MPi benzinski motor.

1,2 litarski MPi benzinski motor.

Sa zapreminom motora od 1197 cc i 4 cilindra, naš osnovni motor od 84 KS predstavlja nežnu snagu na koju treba računati. Zajedno sa 5-stepenim manuelnim menjačem, ovaj agregat nudi potpunu kontrolu i prijatnu isporuku obrtnog momenta.

Potrošnja goriva (kombinovani ciklus testova) za Hyundai i20 1,2 MPi u l/100 km: 5,6 - 5,2; Emisije CO(kombinovani ciklus testova) u g/km: 127 - 117 (WLTP). Sve WLTP-vrednosti ovde.

7-stepeni automatski menjač.

7-stepeni automatski menjač.

7-stepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom kombinuje efikasnost potrošnje goriva i praktičnost automatskog menjača sa uživanjem u vožnji koju pruža manuelni menjač.

Inteligentni ručni menjač (iMT).

Inteligentni ručni menjač (iMT).

6-brzinski iMT je dizajniran da smanji emisiju štetnih gasova i poveća efikasnost potrošnje goriva automatskim uključivanjem režima slobodnog kotrljanja kad god otpustite papučicu gasa.

7-brzinski menjač sa dvostrukim kvačilom.

Uživajte u vrhunskim performansama i kontroli po želji sa opcijom 7DCT modela i20 koja je dostupnom sa 1,0 litarskim turbo motorom, koja vam ujedno pruža dinamično iskustvo vožnje kao i vrhunsku efikasnost potrošnje goriva. Sistem sa dvostrukim kvačilom omogućava munjevitu promenu stepena prenosa, bez obzira da li koristite praktičan automatski režim ili odaberete da ručno menjate brzine.

7-brzinski menjač sa dvostrukim kvačilom.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.45MB Cenovnik i20 Facelift
PDF dokument | 0.33MB Cenovnik i20 FL MY24
PDF dokument | 0.11MB Emisija potrošnje CO2 novi i20

Zakažite test vožnju/Zatražite ponudu

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.