Originalni točkovi.

Originalni točkovi.

Naši originalni Hyundai točkovi garantovano odgovaraju vašem vozilu, proizvodeni su u skladu sa specifikacijama originalne opreme. Sa prvoklasnim materijalima i modernim dizajnom, oni su i čvrsti a integritet strukture im je pažljivo testiran.

Originalne kuke za vuču.

Originalne kuke za vuču.

Bilo da prevozite bicikl ili karavan, naše originalne kuke za vuču prolaze rigorozno testiranje kako bi garantovale visoke standarde upotrebe i bezbednosti. Naš savremeni proces farbanja osigurava da su one i efikasno zaštićene od rđe.

Originalni krovni nosači.

Originalni krovni nosači.

Naši originalni krovni nosači su posebno dizajnirani i testirani prema originalnom standardu proizvođača. Kreirani da maksimalno uvećaju nosivost krova vašeg vozila, njihov dizajn smanjuje dodatnu buku koja se stvara tokom vožnje.

Originalne prostirke.

Originalne prostirke.

Uživajte u originalnim prostirkama dizajniranim tako da savršeno pristaju uz vaš Hyundai. Napravljen su od visokokvalitetnih materijala, a naš izdržljiv i siguran sistem fiksiranja osigurava da se ne pomeraju i ne klize.

Učinite svoj Hyundai jedinstvenim.

Originalna Hyundai dodatna oprema daje vam prostor za veću individualnost. Bilo da se radi o elementima dizajna, felnama od lake legure, nosačima za prevoz bicikala ili skija - sa našom visokokvalitetnom dodatnom opremom možete učiniti svoj Hyundai još udobnijim, fleksibilnijim ili besprekornim. Sledite inspiraciju. Samo kliknite na svoj model ispod i pronađite željenu dodatnu opremu.

FAQ.

Koje vrste dodataka mogu da biram?

Bilo da planirate svoju sledeću veliku avanturu na otvorenom ili želite da vaš Hyundai bude još više usklađen sa vašim stilom - u Hyundaiju imamo širok asortiman originalne dodatne opreme za širok spektar namena. Ovde možete saznati više o tome šta je tačno dostupno za vaše vozilo ili posetite lokalnog Hyundai prodavca. Oni će vam rado dati savete o kompletnoj Hyundai paleti dodatne opreme.

Mogu li da koristim i dodatke drugih proizvođača?

Iako postoje drugi proizvođači koji mogu proizvoditi dodatnu opremu za vaš Hyundai, samo Hyundai originalna dodatna oprema je posebno napravljena prema originalnom standardu proizvođača. Ovo obezbeđuje besprekorno uklapanje i funkcionalnost i izbegava nepotrebno oštećenje vašeg vozila. Pored toga, šteta uzrokovana upotrebom dodatne opreme treće strane nije pokrivena garancijom vašeg Hyundai vozila, dok naša originalna Hyundai dodatna oprema dolazi sa garancijom od 3 godine.

Da li je potrebno servisirati originalnu Hyundai dodatnu opremu?

Originalna Hyundai dodatna oprema ispunjava najviše kriterijume kvaliteta i maksimalne bezbednosne zahteve, te stoga obično ne zahteva održavanje. Ako primetite bilo kakvo oštećenje na vašoj dodatnoj opremi ili ona ne funkcioniše kako je očekivano, u najbližem Hyundai servisu, vaš lokalni Hyundai servisni savetnik će vam rado pomoći.

Da li treba da čistim svoju opremu?

Da biste osigurali da se vaša oprema održava u optimalnom stanju, trebalo bi da je redovno čistite i održavate.

Da li mogu da transportujem svoj e-bicikl na Hyundai nosaču za bicikle?

Generalno, transport e-bicikala na Hyundai nosaču bicikala je moguć, međutim, važno je da se ne prekorači maksimalna težina po biciklu. U poređenju sa običnim biciklom, e-bicikli su prilično veliki, široki i robusni i prostora na nosaču mora biti dovoljno. Molimo konsultujte svog prodavca za informaciju o maksimalnoj nosivosti vašeg vozila i dodatne informacije.

Mogu li da otvorim vrata prtljažnika sa montiranim nosačem za bicikl?

Kompaktan i otporan na krađu, Hyundai nosač bicikala za sve kuke za vuču se može nagnuti sa montiranim biciklima, čime se otklanjaju sve muke oko utovara i istovara. Pristup prtljažniku je obično moguć. Da biste utvrdili da li je ova funkcija kompatibilna sa vašim Hyundaijem, možete izvršiti probnu montažu kod lokalnog prodavca.

Koliko brzo mogu da vozim sa Hyundai nosačem za bicikle?

Radi vaše bezbednosti, maksimalna brzina vozila ne bi trebalo da prelazi 130 km/h sa natovarenim Hyundai nosačem za bicikle. Takođe treba da prilagodite svoju brzinu na osnovu vetra i uslova na putu, zavisno od ukupnog tereta koji prevozite. Molimo vas da se pridržavate lokalnih ograničenja brzine i saobraćajnih zakona.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.