Novo vozilo

5+2 godina garancije na neograničenu kilometražu.

Neograničen duševni mir jeste nešto što standardno ide uz vaš Hyundai. Ne samo zato što je napravljen po najvišim mogućim standardima kvaliteta i 5+2 godina garancije za neograničenu kilometražu sa kojom dolazi vaš Hyundai izvanredna je pogodnost.2

Neograničena kilometraža.

Neograničena kilometraža.

Ako vam se vaš novi Hyundai toliko sviđa da biste ga vozili do Meseca i nazad, samo napred. Tokom prvih pet godina vlasništva, mi sve pokrivamo.

Godišnji pregledi stanja vozila.

Godišnji pregledi stanja vozila.

Otkrijte male nepravilnosti pre nego što izazovu bilo kakve probleme ili brige. Pregled zdravlja vašeg vozila obuhvata motor, menjač, upravljanje, vešanje i kočioni sistem.

Pomoć na putu.

Pomoć na putu.

Ako se vaš Hyundai pokvari, bićete pokriveni besplatnom pomoći na putu tokom pet godina - kod kuće ili u inostranstvu.

Pravni elementi.

5+2 godina garancije sa neograničenom kilometražom.

Krajnji kupac se odnosi na pojedinca, kompaniju ili bilo koji drugi entitet koji kupuje (i) novo Hyundai vozilo od ovlašćenog Hyundai dilera ne u svrhu preprodaje ili (ii) Hyundai vozilo koje je prvobitno kupljeno od ovlašćenog Hyundaija dilera od strane pojedinca, kompanije ili bilo kog drugog entiteta ne u svrhu preprodaje.

Audio-vizuelne navigacione (AVN) ili radio jedinice su pokrivene garancijom od tri godine.

Vozila koja se koriste kao taksiji, automobili za iznajmljivanje ili za usluge prevoza pokrivena su garancijom od 3 godine ili 100.000 km - šta god da se prvo ispuni.

U zavisnosti od datuma proizvodnje, kao i vremena isporuke i skladištenja, politika garancije se može izmeniti. Za stvarne uslove i odredbe uvek pogledajte Garantnu knjižicu. Takođe, primenjivi uslovi i odredbe mogu se razlikovati od zemlje do zemlje. Posetite svoj Hyundai Srbija web sajt ili se konsultujte sa lokalnim Hyundai dilerom.

Baterije

8-godišnja garancija na visokonaponsku bateriju.

Naše visokonaponske baterije visokih performansi su zaštićene garancijom od 8 godina ili 160.000 km, šta god nastupi prvo. Uživajte u dodatnom miru koji vam pruža jedna od najboljih garancija u auto-industriji koju dobijate kao standard.

Visokonaponske baterije.

Visokonaponske baterije.

Baterije visokog napona u našim električnim sa gorivnim ćelijama, električnim, hibridnim i plug-in hibridnim automobilima su pokrivene sa 8 godina, ili do 160.000 km.3

Imajte na umu da uslovi garancije podležu odredbama i uslovima, kao što je navedeno u garantnoj knjižici.

Stavke koje se habaju - garancija na potrošne delove.

Potrošni delovi (npr. svećice, kočione pločice, metlice brisača, filteri itd.) pokriveni su garancijom od 2 godine, 20.000 km, šta god nastupi prvo.

Garanciju na pneumatike snosi proizvođač pneumatika.

Blage hibridne baterije.

Blage hibridne baterije.

Baterije od 48 V u našim benzinskim i dizel modelima sa opcijom blagog hibrida pokrivene su 5-godišnjom neograničenom garancijom na kilometražu.

Dodatne pogodnosti

Pokrivenost iznad industrijskih standarda.

Originalni delovi

Originalni delovi

2 godine garancije na delove i pribor.

Svi originalni delovi i Hyundai dodatna oprema su pokriveni garancijom od dve godine.

Garancija protiv perforacije

Garancija protiv perforacije

12-godišnja garancija protiv perforacije.

Ne postoje ograničenja dokle smo spremni da idemo kako bismo vam obezbedili bezbrižnost, tako pored naše garancije bez ograničenja kilometraže, površina karoserije svakog novog Hyundaija imaju garanciju zaštite od perforacije u trajanju od 12 godina.

Boja

Boja

5 godina garancije na farbu.

Koju god boju da odaberete za svoj novi Hyundai, sva spoljašnja boja je uključena u 5-godišnju garanciju bez ograničenja kilometraže.

Imajte na umu da uslovi garancije podležu odredbama i uslovima, kao što je navedeno u garantnoj knjižici.

Stavke koje se habaju - garancija na potrošne delove.

Potrošni delovi (npr. svećice, kočione pločice, metlice brisača, filteri itd.) pokriveni su garancijom od 2 godine, 20.000 km, šta god nastupi prvo.

Garanciju na gume snosi proizvođač guma.

FAQ.

Šta se dešava kada prodam svoj auto pre isteka pet godina?

Nema problema. Garancija je vezana za vozilo i prenosi se na novog vlasnika vozila. Ako nameravate da kupite polovni Hyundai sa preostalom garancijom, trebalo bi da proverite da li su usluge održavanja redovno vršene i da li su ispunjeni svi uslovi garancije.

Mogu li da produžim svoju garanciju?

Hyundai kao proizvođač vozila ne pruža produženje naše 5-godišnje garancije bez ograničenja kilometraže. Lokalni Hyundai distributeri možda nude svoje - obično plaćeno - produženje garancije. Obratite se lokalnom Hyundai distributeru ili pogledajte njihovu web lokaciju.

Šta nije pokriveno?

Sledeće stavke se smatraju odgovornošću kupca i nisu pokrivene garancijom, osim ako  je neispravnost nastala zbog materijala ili izrade:

 • Normalna usluga održavanja
 • Normalna zamena ili podešavanje servisnih stavki kao što su sijalice, filteri, brisači, komponente kočnice, balansiranje točkova itd.
 • Oštećenja ili normalno habanje ili izbledelost boje, presvlake ili ukrasa
 • Oštećenje ili kvar kao rezultat

- Nepažnje ili nepravilnog održavanja kako je navedeno u Uputstvu za upotrebu

- Zloupotrebe, nesreće, krađe ili požara

- Upotrebe neodgovarajućeg ili nedovoljnog goriva, tečnosti ili maziva

- Modifikacije, prepravke, neovlašćene promene ili nepravilna popravka

- Bilo koji uređaj i/ili dodatna oprema koju je instalirala bilo koja druga strana osim Hyundaija

- Male nepravilnosti koje nisu prepoznate kao nešto što utiče na kvalitet ili funkciju vozila, kao što su mala buka ili vibracije

- Trke ili takmičarskog događaja (takmičarski događaji se definišu kao formalne ili neformalne vožnje na hronometar, takmičenje sa drugim vozilom ili bilo koja abnormalna primena stresa na vozilo ili njegove komponente)

 • Gume: za njih garantuje proizvođač guma, a garanciju daju njihovi distributeri i predstavnici maloprodaje.
 • Svako vozilo ili komponenta koja je oštećena usled nesreće, požara ili drugih uzroka, ili se pokvari zbog pogrešne upotrebe, nemara, izmene ili preopterećenja iznad navedene težine vozila, ili je korišćena u druge svrhe od onih koje su opšte prihvaćene aplikacije za koje je dizajnirana.
 • Svake popravka robe ili popravke koja nema nikakve veze sa defektom nekog dela
 • Loma stakla, ogrebotine, osim ako se ne predoče ubedljivi dokazi koji potkrepljuju tvrdnju da je lomljenje bilo neupitno zbog greške u materijalu i/ili izradi
 • Defekta u opremi, uređajima i dodacima koji nisu specificirani, isporučeni i/ili montirani na vozila od strane proizvođača i kvarovi koji su rezultat upotrebe takvih nespecificiranih uređaja i pribora
 • Zabrinutosti i/ili teškoće koje se generalno ne prihvataju kao uzrokovane nedostatkom u materijalu i/ili izradi, a koje se dešavaju samo u veoma specijalnim situacijama kao što su:

- Blagi zvuk ili vibracija za koje se ne prepoznaje da utiču na kvalitet funkcionisanja vozila.

- Blago curenje ulja ili slično oko pakovanja i/ili uljnih zaptivki koje ne izaziva značajnu potrošnju ili kapanje ulja.

- Razmaci između panela koji su u granicama koje je odredio proizvođač.

- Defekti spoljašnjeg izgleda kao što su boja, hrom i ukrasi koji nisu vidljivi osim ako se ne uvećaju posebnim sredstvima.

 • Gubitak zbog nekorišćenja vozila, gubitak vremena, gubitak ili oštećenje lične imovine ili prihoda, neprijatnosti i druge posledične štete kao što su troškovi goriva, telefona, putovanja, smeštaja i iznajmljivanja automobila.

Molimo vas da uvek proverite naše odredbe i uslove u vašoj garantnoj knjižici za iscrpnu listu stavki koje nisu pokrivene našom garancijom.

Koje su moje obaveze kao vlasnika?

Da bi vaša garancija ostala netaknuta, u obavezi ste da redovno dovozite svoj automobil na usluge održavanja kao što su zamena ulja i rotacije guma. Za detalje pogledajte uputstvo za upotrebu.

Kako da dobijem garantni servis?

Svaki ovlašćeni Hyundai prodavac može proceniti i podneti vaš zahtev. Popravku u garanciji će takođe obaviti ovlašćeni Hyundai distributer. Ako vas problem sprečava da vozite bezbedno, obratite se za pomoć službi za pomoć na putu, bilo preko svog prodavca ili direktno.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.