Servis prilagođen vašem Hyundai EV.

Servis prilagođen vašem Hyundai EV.

Nova i napredna tehnologija vašeg EV zahteva znanje i posebne veštine u servisu. Hyundai serviseri koriste dijagnostičke uređaje, alate i originalne Hyundai delove dizajnirane posebno za EV. Stoga vam nude prilagođenu uslugu koja savršeno odgovara baš vašim potrebama.

Servisiranje baterije za dug vek trajanja baterije.

Servisiranje baterije za dug vek trajanja baterije.

Visokonaponska baterija je srce vašeg električnog vozila i treba je redovno proveravati kako biste bili sigurni da može pouzdano obezbediti energiju tokom svog životnog ciklusa. Provera baterije uključuje kontrolu upravljanja temperaturom, inspekciju i zamenu rashladne tečnosti i kontrolu balansiranja baterije. Pošto je za rad na visokonaponskim baterijama potrebna posebna dozvola, uvek treba da kontaktirate svoje Hyundai servisne stručnjake.

Provera klima uređaja.

Provera klima uređaja.

Održavajte vazduh u unutrašnjosti električnog vozila svežim i čistim, dođite na proveru Hyundai klima uređaja. Hyundai tehničar će proveriti i dezinfikovati vaš klima uređaj a unutrašnji filter za vazduh će zameniti vrhunskim kabinskim filterom za optimalnu filtraciju i zaštitu od polena.

Promena pneumatika.

Promena pneumatika.

Da li je vreme za promenu točkova? Stručnjaci Hyundai servisa vas očekuju. Nudimo točkove i pneumatike koji su posebno razvijeni i optimizovani za električna vozila. Za vašu sigurnost i za savršen izgled.

Provera kočnica

Provera kočnica

Zahvaljujući regenerativnom kočenju, kočnice električnih automobila zahtevaju otprilike upola manje održavanja nego one na konvencionalnom automobilu. Ipak, da biste bili sigurni, treba da redovno proveravate kočnice i, ako je potrebno, menjate kočione pločice i diskove. Posebno za komponente važne za bezbednost, uvek se oslonite na Hyundai originalne delove - i na stručnost Hyundai servisera.

Originalna Hyundai dodatna oprema za više mogućnosti.

Imate velike planove - vaše Hyundai EV radi sve. Dodajte više praktičnosti i lični pečat svom EV uz Hyundai originalnu dodatnu opremu. Imaćete korist od najvišeg kvaliteta i usklađenosti, kao i od optimalnih performansi na koje možete računati u svakoj situaciji.

Originalna Hyundai dodatna oprema za više mogućnosti.
Hyundai originalni točkovi.

Hyundai originalni točkovi.

Naši originalni točkovi na jedinstven način ispunjavaju posebne zahteve vašeg Hyundai EV. To znači da svi imaju neophodnu nosivost i svi daju visoko efikasne aerodinamičke performanse. I na kraju, ali ne najmanje važno, svi naši točkovi izvrsno izgledaju, koji god dizajn da odaberete.

Kabl za punjenje, Mod 3.

Kabl za punjenje, Mod 3.

Kabl za punjenje, Mod 3, opremljen je utikačima tipa 2 na oba kraja i može se koristiti za za punjenje na javnim i kućnim punjačima koji poseduju utičnice tipa 2.

Nosač bicikala za sve kuke za vuču.

Nosač bicikala za sve kuke za vuču.

Na jednodnevnim biciklističkim izletima ili dužim biciklističkim putovanjima, ovaj nosač uklanja sve muke oko prenošenja bicikala. Kompaktan i otporan na krađu, omogućava čak da otvorite vrata prtljažnika dok su bicikli postavljeni na njega!

Obloga prtljažnika i produžetak obloge prtljažnika.

Obloga prtljažnika i produžetak obloge prtljažnika.

Polučvrsta, neklizajuća i vodootporna obloga sa podignutim ivicama održavaće vaš prtljažnik čistim a preklopljene naslone vaših zadnjih sedišta u vrhunskom stanju pomoću produžetka obloge za prtljažnik.

I ima još!

I ima još!

Originalna Hyundai dodatna oprema kreirana je da pomogne kako bi još više uživali u zabavi i svestranosti koje pruža vaše Hyundai EV. Sva je precizno napravljena od visokokvalitetnih materijala i savršeno će pristajati vašem automobilu.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.