Sezonska provera.

Sezonska provera.

Vaš Hyundai je napravljen sa najvećom pažnjom. Zato iste standarde primenjujemo i na servis. Bilo u proleće, pre odlaska na odmor ili tokom priprema za zimu - ne propustite da redovno dolazite na naše sezonske provere vozila. Proveravamo sve važne grupe komponenti i funkcija i obezbeđujemo da se u svakom trenutku možete osloniti na svoj Hyundai.

Hyundai servis točkova i pneumatika.

Hyundai servis točkova i pneumatika.

Mi smo najvažnija adresa kada je reč o točkovima i pneumaticima za vaš Hyundai. Naši serviseri će vam profesionalno zameniti točkove. Na zahtev, možemo i da uskladištimo vaše pneumatike na hladnom, suvom mestu zaštićenom od svetlosti i pri odgovarajućem vazdušnom pritisku.

Provera baterije.

Provera baterije.

Započnite vožnju sa obiljem snage. Stručnjaci iz Hyundai servisa mogu da procene performanse punjenja i opšte stanje vaše baterije, procenjujući rizik od kvara i nudeći različita rešenja ako je potrebno.

Hyundai provera kočnica

Hyundai provera kočnica

Važno je redovno proveravati kočnice. Učinak kočenja smanjuje se svakom upotrebom pedale i kada to primetite može biti prekasno. Naša provera kočnica daje vam sigurnost da će vaše kočnice raditi najbolje.

A tu je još mnogo više Hyundai usluga!

Opustite se, mi pazimo na vas. Hyundai servisni tim vam je na raspolaganju na svakom koraku puta. Od besplatnih ažuriranja mapa za Hyundai navigacioni sistem do naše sveobuhvatne Hyundai pomoći na putu - možete spokojno uživati jer znate da ćete uvek stići na cilj. Saznajte više u nastavku.

Hyundai doživotno MapCare™ ažuriranje.

Hyundai doživotno MapCare™ ažuriranje.

Dobijate besplatna ažuriranja mapa za svoj Hyundai. Svi Hyundai modeli opremljeni su od 2010. Hyundai navigacionim sistemom koji se ažurira do 10 godina nakon što je prestala proizvodnja tog modela. Jedini preduslov je fabrički instaliran Hyundai navigacioni sistem i dokaz da je vaš Hyundai održavan u okviru Hyundai dilerske mreže.

Hyundai pomoć na putu.

Hyundai pomoć na putu.

Uz Hyundai pomoć na putu možete bezbrižno uživati znajući da svoje putovanje možete nastaviti - bilo kada i bilo gde. Možete iskoristiti prednost obuhvatnih usluga pomoći dostupnih širom Evrope. Pomoć na putu je uključena u 5-godišnji Hyundai paket garancije uz neograničenu kilometražu.

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.