•  
   •  
   • preuzmite [ 429.07 KB ]

    Cenovnik

    i tehničke karakteristike
    preuzmite

   •  
    
    
    
   •  
   • U fokusu

    ŽIVOT ZNAČI PROMENE. Promene nas inspirišu. Promene nam oslobađaju maštu i otvaraju put ka novim idejama. Upravo je ta filozofija kreirala novi Tucson, a to ćete i videti.

    Gde god da pogledate i šta god da dodirnete bićete oduševljeni kvalitetom materijala i završne obrade novog Tucsona. Krenete li dalje u istraživanje, naići ćete na veliki broj elemenata vrhunskog kvaliteta koji će vas impresionirati. Posebno ističemo prednja sedišta sa grejačima i ventilacijom, veliki stakleni panoramski krov, upravljač obložen kožom sa ugrađenim grejačem, otvaranje prtljažnika bez korišćenja daljinske kontrole, sistem za samostalno parkiranje vozila i prtljažni prostor velike zapremine. To svakako nije kraj svim iznenađenjima.

     

    ELEGANTAN, NAPREDAN I JEDINSTVEN

    Posebna oprema Elegance pružiće vam više od onoga što očkujete od SUV-a ove klase. Moćan turbo benzinski motor od 1.6l sa GDI direktnim ubrizagavanjem pored snage od 177 KS pružiće vam i zavidan utisak u vožnji uz izuzetnu ekonočnost potrošnje goriva. Poseban ugođaj pruža automatski menjač sa dvostrukim kvačilom i 7 stepeni prenosa, tzv 7-DCT koje su Hyundai inženjeri posebno konstruisali za SUV modele. Tucson se ističe moćnim savremenim dizajnom koji se odlikuje oštrim dinamičnim linijama karoserije i hromiranim detaljima. Sa Hyundai Tucsonom, uvek ćete biti u trendu.

    Oprema Elegance, posebno je kreirana za ljude sa izraženim senzibilitetom. Unutrašnjost je obogaćena detaljima kao što su multimedijalni navigacioni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 8", supervision ekran instrument table dijagonale 4,2", kožna sedišta sa grejačima i u drugom redu sedenja. Kao posebno važan detalj možemo da istaknemo grejanje volana i veliki stakleni panoramski krov i motorizovana vrata prtljažnika koja se sama otvaraju i zatvaraju. Spoljašnjost dodatno upotpunjuju LED svetlosne grupe, kako napred, tako i pozadi, a velike aluminijumske felne od 19", koje su posebno dizajnirane za ovaj model, čune poseban ukras na ovom već aktraktivnom modelu.

    Tucson je najmoderniji SUV iz Hyundai porodice i sa sobom donosi potpuno nove sisteme aktivne i pasivne bezbednosti. Pored već dobro poznatih i ustaljenih sistema bezbednosti kao što su ABS, ESS, ESC, DBC, BAS, oprema Elegance donosi najnovije tehnologije kao što su sistem za autonomno kočenje u hitnim situacijama (AEB), sistem za detekciju vozila u mrtvom uglu (BSD), sistem za pomoć pri zadržavanju u voznoj traci (LKAS) i sistem za automatsko parkiranje.

    Više informacija oko cena i paketa opreme možete pogledati u CENOVNIKU.

   •  
   •  
   •  
 •