Hyundai te vodi u Rim!

Šta je zajedničko za Čelsi, Romu, Atletiko, Hertu i Olimpik? Hyundai! Hyundai Motor Company je zvaničan partner ovih velikih evropskih klubova. Time Hyundai nastavlja višedecenijsku podršku FIFA i UEFA takmičenjima.

Veliki fudbalski mečevi su mesto susreta prijatelja, generacija, porodica, istomišljenika i pripadnika suprotnih tabora, koji se poštuju. Zamisli da si deo takve energije, na stadionu Olimpico 12. maja ove godine! Zato tebe, baš tebe, pozivamo da se uključiš u  nagradno takmičenje “Hyundai te vodi u Rim”

Pozivamo te da u periodu od 22. do 31. marta budeš na sajmu automobila, da se slikaš pored Hyundai automobila na Hyundai promo štandu ispred hale I i da svoju sliku podeliš na Facebooku i Instagramu. Tako stičeš i pravo da učestvuješ u kvizu, u kome su pitanja vezana za fudbalske klubove, koje sponzoriše Hyundai.

Igra traje do 1. aprila, kada se objavljuje rang lista dobitnika 50 dreseva i 100 lopti, ukupno 150 nagrada. A prva nagrada (2 paket putovanja za dvoje) se dodeljuje 5. aprila, dvema osobama od 150 dobitnika prema broju lajkova na Instagramu. 

Zato pokaži znanje o fudbalu i koliko prijatelja i sledbenika imaš!

 

Prva nagrada - odlazak u Rim na utakmicu Roma - Juventus 12.05.2019  za 2 dobitnika, 4 osobe!
Druga nagrada - fudbalski dres omiljenog kluba po izboru (jednog od onih koje sponzori
še Hyundai)
• Treća nagrada - fudbalska lopta po izboru

PDF dokument | 0.15MB Uslovi za učesnike takmičenja

www.hyundai.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.